Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan Sport hankki uuden maalivahdin ja solmi jatkosopimuksia korona-karanteenista vapauduttuaan

Samuel Jukuri maalivahti Sport
AOP

Liigan pudotuspelipaikoista vielä kiivaasti kamppaileva Vaasan Sport on vahvistanut joukkuettaan lainamaalivahdilla ja uusilla jatkosopimuksilla.

Maalivahti Samuel Jukuri saapuu Rauman Lukosta Vaasan Sportiin lainasopimuksella. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja kummallakin seuralla on halutessaan oikeus purkaa se. Sport joutui maalivahtimarkkinoille, kun varmistui että Niko Hovinen ei pysty enää tällä kaudella pelaamaan. Pelejä on tulossa paljon, joten kuorman jakaminen on erittäin tärkeää.

Jukuri on harjoitellut täysipainoisesti useamman viikon ja on täydessä pelikunnossa. Mies on pelannut raumalaisten maalinsuulla tällä kaudella viisi ottelua torjuntaprosentilla 92,17.

Kolme tärkeää jatkosopimusta

Joukkueen kapteeni, hyökkääjä Erik Riska, jatkaa kotkapaidassa myös kaudella 2022-23. Esimerkillisen taistelijan ja joukkuepelaajan kanssa on solmittu yksivuotinen jatkosopimus. Tiedotteen mukaan Erik on pelaaja, joka antaa kaikkensa joukkueensa eteen joka vaihdossa ja on tärkeä pala ensi kauden joukkuetta.

Sport on päättänyt myös käyttää täksi kaudeksi Vaasaan saapuneen hyökkääjä Teemu Väyrysen sopimuksessa olevan yhden vuoden option. Työteliäs Väyrynen on kuluvalla kaudella pelannut sekä laidassa että keskellä.

Maalivahti Rasmus Reijola pelaa toista kauttaan Sportin paidassa ja uuden kaksivuotisen sopimuksen myötä Reijola nähdään joukkueen maalilla kevääseen 2024 saakka. Tiedotteen mukaan Rasmus on mennyt Vaasassa isoja steppejä eteenpäin ja jakaa torjuntavastuun Hovisen kanssa myös ensi kaudella. Kuluvalla kaudella Reijola on pelannut tähän mennessä 16 ottelua, joihin mahtuu kolme nollapeliä.

Sport myös tiedotti, että tällä viikolla olevat ottelut pe 14.1. Sport-Jukurit, sekä la 15.1. Sport-Ässät pelataan otteluohjelman mukaisesti joukkueen vapauduttua korona-karanteenista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga