Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Florida Panthersin huippuhyökkääjälle pelikieltoa

Sam Bennett on ilman sopimusta toistaiseksi ensi kaudeksi.
AOP

NHL:n kurinpito on langettanut Florida Panthersiin viime kaudella siirtyneelle hyökkääjä Sam Bennettille pelikieltoa viime viikolla tapahtuneesta taklauksesta Montreal Canadiensia vastaan käydyssä ottelussa.

Florida Panthersia tätänykyä edustava kanadalaissentteri Sam Bennett on saanut NHL:ltä kolmen ottelun mittaisen pelikiellon taklattuaan viime viikon ottelussa Montreal Canadiensia vastaan Canadiensin hyökkääjä Cedrick Paquettea päähän. Bennett ei saanut pelitilanteesta jäähyä vaan pelasi ottelun loppuun tehden yhteensä kaksi maalia ja palkiten ottelun parhaana pelaajana taiston tauottua. Kolmen ottelun pelikielto syö Bennettiltä palkkaa 160 tuhatta Yhdysvaltain dollaria.

Calgary Flamesin kärkivarauksiin kuuluva Bennett on urallaan aiemmin saanut pelikieltoa, kun viime kevään pudotuspeleissä hyökkääjä taklasi holtittomasti Tampa Bay Lightningin Ryan McDonaghia ja sai tästä yhden ottelun mittaisen pelikiellon, mikä vaikeutti sillä hetkellä Panthersin menestymismahdollisuuksia pudotuspeleissä merkittävästi.

Bennett siirtyi viime vuonna siirtojen takarajalla Flamesista Panthersin riveihin vaihdossa hyökkäjälupaus Emil Heinemaniin ja kakkoskierroksen varausvuoroon tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen. Bennett varattiin NHL:n vuonna 2014 numerolla neljä. Samassa varaustilaisuudessa Panthers poimi Aaron Ekbladin ykkösenä. Kyseisen varaustilaisuuden neljästä ensimmäisestä varauksesta kolme pelaa tätä nykyä Panthersissa, kun myös toisena varattu Sam Reinhart siirtyi kesällä kaupan myötä Panthersin riveihin.

Uransa aikana Bennett on tunnettu vahvana pudotuspelipelaajana. Runkosarjassa hyökkääjä on pelannut reilut neljä sataa ottelua ja iskenyt näissä 178 tehopistettä. Pudotuspelejä hyökkääjällä on takana 35 kappaletta ja niissä on syntynyt tehot 12+12.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL