Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Venäjä avasi EHT:n voitolla Kanadasta

Venäjä kaatoi Kanadan EHT-turnauksessa.
AOP

Venäjä voitti kotiturnauksensa avausottelun Kanadaa vastaan. Venäjän Euro Hockey Tourilla on mukana normaalista poiketen viisi joukkuetta, kun vaahteralehtipaidat ovat viidentenä mukana.

Venäjä aloitti Moskovassa pelattavan kotiturnauksensa Euro Hockey Tourilla niukalla 4-3 -voitolla Kanadasta. Venäjällä on turnauksessa käytännössä paras mahdollinen joukkue koossa, minkä Euroopasta voi kerätä, mikä on toki myös Kanadalla.

Venäjä johti ottelua jo kolmannen erän alussa 4-1 -lukemin, mutta Kanada nousi aina maalin päähän ottelussa, mutta ei onnistunut tasoittamaan.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Yegor Korshkov avauserässä, Alexander Yelesin ja Nikita Nesterov toisessa erässä sekä Vadim Shipachyov päätöserässä. Kanadalta maalinteossa onnituivat puolustaja Brandon Gormley toisessa erässä ja Daniel Audette sekä Eric O’Dell kolmannessa erässä.

Venäjän maalilla TsSKA Moskovan isokokoinen maalivahti Ivan Fedotov torjui ottelussa 28 kertaa ja Kanadan maalilla kokenut Justin Pogge otti 31 torjuntaa.

Seitsemästä maalista huolimatta kummaltakin joukkueelta löytyi vain yksi kahden pisteen mies, kun Kanadan puolustaja Mat Robinson syötti kaksi maalia ja Venäjän laitahyökkääjä Kirill Marchenko syötti niin ikään kaksi joukkueensa maaleista.

Kanadan turnaus jatkuu perjantaina ottelulla Ruotsia vastaan ja lauantaina Suomea vastaan. Kanada pelaa myös joulun jälkeen Spengler Cupissa ja kohtaa siellä Tshekin Sparta Prahan ja Sveitsin HC Davosin.

Venäjä pelaa EHT:lla vielä kolme ottelua, sillä joukkue kohtaa torstaina Ruotsin, lauantaina Tshekin ja sunnuntaina Suomen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut