Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Chicago Blackhawks erotti koko valmennusryhmänsä

Jeremy Colliton Chicagon penkin takana.
AOP

NHL-organisaatio Chicago Blackhawks on tehnyt kymmenen ottelun jälkeen kovan ratkaisun ja pistänyt koko valmennusjohdon pihalle. Blackhawksin entinen päävalmentaja Jeremy Colliton sai viime vuonna kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Chicago Blackhawksin väliaikaisena GM:nä toimiva Kyle Davidson on tehnyt radikaalin ratkaisun antaessaan potkut koko valmennusjohdolle. Kenkään saivat päävalmentaja Jeremy Colliton ja apuvalmentajat Tomas Mitell sekä Sheldon Brookbank. Potkut tulivat äärimmäisen ajankohtaiseksi, kun kauden yhdeksällä tappiolla kymmenestä pelistä aloittanut Blackhawks on taapertanut syvällä pelitavallisten ongelmien kanssa.

Collitonin peluuttama jääkiekko on ollut todella hyökkäysvoittoista, jossa viisikkopelin rakenteet ovat hajoilleet armotta. Tämä on johtanut keskialueen virheisiin sekä vastaiskuihin, joissa puolustuksella ei ole ollut mitään tehtävissä.

– Davidsonilla on kaikki meidän tuli päätöksenteossa, mitä hän väliaikaisena GM:nä tekee näinä vaikeina aikoina, kommentoi CEO Danny Wirtz NBC Sports Chicagolle.

Colliton voitti Blackhawksin päävalmentajana 87 ottelua. Tappioita kertyi 92 kappaletta ja jatkoajan jälkeisiä tappioita tuli 26. Colliton aloitti joukkueen päävalmentajana täsmälleen kolme vuotta sitten. Colliton oli organisaation 38. päävalmentaja ja samalla historian nuorin 33-vuotiaana.

Uudeksi väliaikaiseksi päävalmentajaksi Davidson nimesi Rockford IceHogsissa valmentaneen Derek Kingin. 54-vuotias kanadalainen on toiminut Blackhawksin organisaatiossa vuodesta 2016 alkaen. King aloitti AHL:n puolella IceHogsin apuvalmentajana ja yleni päävalmentajaksi 2019-20.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL