Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton Oilers hurjasteli Anaheim Ducksin yli voittoon

Jesse Puljujärvi Edmonton Oilersin paidassa.
AOP

Edmonton Oilers pisti yön NHL-kierroksella tuulemaan, kun joukkue otti komean voiton Anaheim Ducksista kotijäällään. Oilers nousi tappioasemasta voittoon tähtipelaajiensa siivittämänä.

Biisonikuningas Jesse Puljujärven edustama Edmonton Oilers otti yön NHL-kierroksella komean 6-5 -voiton Anaheim Ducksista ja jatkaa tämän kauden osalta voittojen tiellä. Oilersin suurin tähti voitossa oli saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl, joka iski tehot 2+2. Saksalaiselle maalit olivat NHL-uran 200. ja 201. Puljujärvi hankki kaksi syöttöpistettä ja kapteeni Connor McDavid iski tehot 1+2.

Oilers johti ottelua avauserän jälkeen 3-2 -lukemin, mutta toisen erän alussa Ducks käänsi pelin itselleen 4-3 -lukemiin. Kolmannessa erässä Oilers löi kaasun pohjaan ja karkasi 6-4 -johtoon, mutta Kevin Shattenkirk toi viimeisellä minuutilla Ducksit vielä maalin päähän illan toisella maalillaan.

Vierailta vahvassa vireessä puolustajan lisäksi olivat hyökkääjä Sam Steel joka iski kaksi maalia ja ruotsalaisduo Jakob Silfverberg ja Isac Lundeström. Silfverberg syötti kolme ja Lundeström kaksi maalia.

Mikko Koskinen vaihdettiin kesken pelin Oilersin maalille Mike Smithin päästettyä neljä maalia selkänsä taakse. Smithin kerrotaan loukkaantuneen pelin tiimellyksessä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL