Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Brady Tkachukin ensimmäinen peli venyy sunnuntaille

Brady Tkachuk jatkanee Senatorsissa.
AOP

Ottawa Senators teki jatkosopimuksen hyökkääjä Brady Tkachukin kanssa, mutta kauden ensimmäiset pelit jäävät väliin.

Brady Tkachuk sai vastikään tehtyä jatkosopimuksen Ottawa Senatorsin kanssa, mutta Tkachuk ei ollut vielä runkosarjan ensimmäisessä pelissä pelikuntoinen ja toinenkin ottelu Toronto Maple Leafsia vastaan jää väliin. Tkachukin oletetaan olevan pelikuntoinen sunnuntaina pelattavassa ottelussa Dallas Starsia vastaan.

Yhdysvaltalaishyökkääjä teki runkosarjan aattona Senatorsin kanssa seitsemän vuoden jatkosopimuksen, jonka sopimuksen kokonaisarvo on yli 50 miljoonaa dollaria. Senatorsin ja Tkachukin väliset sopimusneuvottelut venyivät hurjan pitkiksi, sillä Tkachuk halusi pitkää sopimusta ja Senators vain siltasopimusta. Lopulta joukkueet tekivät pienen kompromissin ja pelaajan sekä organisaation välille tehtiin seitsemän vuoden lappu hieman pienemmällä kausipalkalla.

Senators avasi kauden kotivoitolla Maple Leafsista. Senators karkasi avauserässä 3-0 -johtoon, mutta Leafs nousi kolmannessa erässä maalin päähän onnistumatta kuitenkaan tasoitusmaalinteossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL