Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Oulun Kärpille vahvistus Ruotsista

Petter Emanuelsson Ruotsin paidassa,
AOP

Liiga-seura Oulun Kärpät on tehnyt vahvistusta hyökkäykseen.

Kärpät on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen ruotsalaishyökkääjä Petter Emanuelssonin kanssa. 30-vuotias Emanuelsson on Kiruna HC:n kasvatti, ja myöhemmät juniorivuotensa hän edusti Skellefteåta. Viimeiset viisi kautta hän on pelannut SHL-seura Luulajassa.

Lukuun ottamatta kahden kauden mittaista visiittiä AHL:ssä Emanuelsson on pelannut koko tähänastisen uransa SHL:ssä. Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho uskoo ruotsalaispelaajan olevan sopiva lisä oululaisseuraan.

– Petter on hyvä, työteliäs, energinen kahden suunnan laituri, joka omaa myös ratkaisuvoimaa. Hänellä on hyvä laukaus ja hän on sellainen pelaaja, jota on kaavailtu meille tulosyksikön mieheksi. Petter on pohjoisen poikia. Uskon hänen sopeutuvan hyvin Kärppiin ja Liigaan, kommentoi Aho joukkueen nettisivuilla.

SHL:ssä hyökkääjä on takonut urallaan 322 otteluun 127 tehopistettä. Urallaan hyökkääjä on ollut Ruotsin maajoukkueen mukana kausina 2016-17 ja 2018-19.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga