Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-kierroksella kuusi mielenkiintoista ottelua

Kärpät Kookoo Oulussa,
AOP - Tomi Mäkipää

Liigassa pelataan keskiviikkona kuuden ottelun kierros ja mielenkiintoisin ottelu nähdään Kouvolassa, kun KooKoo saa vieraakseen sarjaa johtavan Turun Palloseura. Kärpät kohtaa kotonaan kärkiottelussa Vaasan Sportin.

Liigassa on pelattu syyskuun loppuun mennessä kuudesta kahdeksaan ottelua ja tänään 12 joukkueelle tulee yksi merkintä ottelumääriin lisää.

Kierroksella pelataan sarjasijoituksiin peilaten kaksi äärimmäisen mielenkiintoista ottelua, kun Oulun Kärpät saa kotonaan vastaansa Vaasan Sportin ja Liigaa johtava Turun Palloseura matkaa Kouvolaan.

Kouvolassa KooKoo tulee otteluun kahden ottelun tappioputkessa, kun joukkue kaatui viime viikonloppuna vieraissa Kärpille ja Sportille. Edellinen voitto on viikon takaa kotijäältä KalPaa vastaan, kun joukkue takoi lukemat 7-4 -taululle. TPS tulee vierasotteluun neljän ottelun voittoputkessa. TPS:n puolustuspeli on toiminut äärimmäisen hyvin, sillä viiteen edelliseen otteluun joukkue on päästänyt neljä maalia.

Oulussa Kärpät hakee pisteputkelleen jatkoa, sillä yhdessäkään Liiga-kauden ottelussa joukkue ei ole jäänyt pisteittä. Lauantaina Kärpät otti niukan 2-1 -voiton KooKoosta ja sitä ennen Kärpät koki niukan 3-2 -tappion Tapparalle vieraissa. Sport hävisi kauden ensimmäisen ottelun vieraissa Porin Ässille, mutta on tämän jälkeen ottanut neljä suoraa voittoa viidestä pelistä. Ässien lisäksi Sport on kärsinyt vierastappion HIFK:lle. Viime viikolla Sport nollasi Rauman Lukon kotijäällään.

Liiga-kierroksen ottelut alkaen kello 18.30

Ilves vs. Ässät
KalPa vs. HPK
KooKoo vs. TPS
Kärpät vs. Sport
Pelicans vs. JYP
SaiPa vs. Tappara

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga