Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suurin osa NHL-joukkueista sallii täyden kapasiteetin halleihinsa – Kanadassa ollaan kauhuissaan

Entiselle NHL valmentajalle syyte pelaajien seksuaalisesta häirinnästä
AOP

NHL-joukkueiden kanssa aiemmin tällä viikolla jaetun sisäisen asiakirjan mukaan liiga uskoo, että 30 sen 32 joukkueesta sallii täyden kapasiteetin halleihinsa kauden 2021-22 aikana.

Vancouver Canucks ja Montreal Canadiens ovat ne kaksi joukkuetta, joiden ei odoteta sallivan täyttä kapasiteettia kuluvan kauden aikana. Canucks arvioi 50 prosentin täyttöastetta Rogers Arenalla, joka yleensä vetää 18 910 fania. Canadiens aikoo avata 33 prosenttia 21 302 katsojan kapasiteetista Bell Centerissä.

Yleisöennusteiden lisäksi liigan muistiossa kerrottiin, että kaikkien NHL-seurojen rokotuspolitiikka on päivitetty. Kymmenen joukkuetta aikoo vaatia faneilta vain rokotustodistuksen: Buffalo Sabres, Calgary Flames, Canadiens, New York Rangers, Ottawa Senators, San Jose Sharks, Seattle Kraken, Toronto Maple Leafs, Canucks ja Winnipeg Jets.

Joukkueiden fanit, jotka pääsevät kahdeksan muun joukkueen kotiareenalle, voivat osallistua peleihin joko todisteella rokotuksesta tai negatiivisella korona-testillä: Anaheim Ducks, Boston Bruins, Chicago Blackhawks, Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, Nashville Predators, New York Islanders ja St.Louis Blues.

14 muuta joukkuetta ei vaadi faneja näyttämään kopioita rokotustodistuksesta tai negatiivisista korona-testeistä. Joukkueet ovat Arizona Coyotes, Carolina Hurricanes, Colorado Avalanche, Columbus Blue Jackets, Dallas Stars, Detroit Red Wings, Florida Panthers, Minnesota Wild, New Jersey Devils, Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins, Tampa Bay Lightning, Vegas Golden Knights ja Washington Capitals.

Lisäksi 11 NHL:n 32 joukkueesta ei velvoita faneja käyttämään maskeja sisätiloissa – Ducks vaatii vain rokottamattomia faneja käyttämään maskeja.

Kanadan lääkintäviranomaiset kritisoivat viiden kanadalaisjoukkueen ratkaisuja. Sen lisäksi, että kyseenalaistettiin, oliko rokotustodistus tarpeeksi laillinen fanien pääsemiseksi sisään, Edmontonin tartuntatautiasiantuntija uskoo, että siirtyminen suuriin väkijoukkoihin oli resepti vakaviin ongelmiin.

– Toisaalta terveydenhuoltojärjestelmämme on täydellisessä kriisissä ja murenemassa. Mutta samaan aikaan elämä teeskentelee jatkuvan normaalisti, tohtori Noel Gibney kauhisteli.

Toinen lääkäri, edmontonilainen päivystyslääkäri Shazma Mithani, kutsui täysiä areenoita kauheaksi ajatukseksi.

– Yksi vilkaisu terveydenhuoltojärjestelmämme tilaan – pitäisikö meidän todella saada tuhansia ja tuhansia ihmisiä sisästadionilla huutamaan ja juomaan olutta, kun terveydenhuoltojärjestelmämme on romahduksen partaalla?

– Kun pyydämme apua liittohallitukselta, Kanadan armeijalta ja muilta maakunnilta auttaaksemme murenevaa terveydenhuoltojärjestelmäämme sen takia, kuinka pahaksi korona-tilanne on mennyt?

Pelaajien osalta NHL:n apulaiskomissaari Bill Daly kertoi viime viikolla useille tiedotusvälineille, että liigan pelaajista 98 prosenttia ​​on täysin rokotettu koronaa vastaan ​​kauden 2021-22 avajaisiltana 12. lokakuuta. Toisin kuin pelaajien, NHL-valmentajien on otettava rokote.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL