Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

MTV: Patrik Laine aikoo parantaa viime kaudesta: ”Olin paska viime vuonna”

Patrik Laine ei sopeutunut Columbukseen odotetulla tavalla
AOP

NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjältä Patrik Laineelta odotetaan selvää tasonnostoa pian alkavalla kaudella. Viime sesongilla 23-vuotias Laine ei päässyt kunnon lentoon uuden seuransa riveissä. Nyt Laine huokuu päättäväisyyttä.

Patrik Laine aloitti viime kauden Winnipeg Jetsissä, mistä hänet kaupattiin nopeasti Columbus Blue Jacketsin paitaan. Samassa kaupassa toiseen suuntaan matkasi kanadalaishyökkääjä Pierre-Luc Dubois.

Blue Jacketsissa Laine rämpi suossa. 45 ottelussa suomalainen nakutti kymmenen maalia ja keräsi kasaan 21 pistettä. Laineen tehotilasto painui pahasti pakkasen puolelle sen ollessa lukemissa -29.

Nyt Laine on laukonut suoraa tekstiä MTV:n haastattelussa uuden kauden alla. On päivänselvää, että viime kausi jätti huonon maun tamperelaislähtöisen pelaajan suuhun.

– En ole mikään numerokaveri. En aseta mitään, että ”Minun on tehtävä näin ja näin monta maalia” tai mitään sellaista. Haluan vain olla parempi pelaaja, mitä olin viime vuonna.

– Nyt se on aika helppoa, koska olin paska viime vuonna, Laine tylytti itseään.

Laineen tulevaisuuden yllä on omia kysymysmerkkejä, sillä hänen nykyinen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen. Suomalaishyökkääjä kuittaa tästä kaudesta 7,5 miljoonaa dollaria.

Lähde: MTV

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL