Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n varaustilaisuus järjestetään Montrealissa ensi kesänä

NHL Draft ja Colorado Avalanche
AOP

NHL tiedotti, että ensi kesän NHL:n lupaavien pelaajien varaustilaisuus järjestetään Montrealissa lähtökohtaisesti yleisön edessä.

NHL:ssä on kahden viimeisen vuoden aikana järjestetty lupaavien pelaajien varaustilaisuudet netin välityksellä, mutta ensi kesäksi on tulossa muutos ja NHL:ssä ollaan palaamassa vanhaan.

NHL:n varaustilaisuus järjestetään heinäkuun toisella viikolla 7-8. päivä heinäkuuta Montrealissa. Poikkeuksena normaaliin on se, että varaustilaisuus järjestetään nyt torstaina ja perjantaina, kun normaalisti NHL:n varaustilaisuuden ensimmäinen kierros on järjestetty perjantai-iltana ja lauantai on kulunut 2-7. kierroksen varaamiseen.

– Olemme ylpeitä, kun voimme tiedottaa, että järjestämme ensi kesänä NHL:n varaustilaisuuden hienojen fanien edessä Montrealissa, kommentoi NHL:n komissaari Gary Bettman sarjan tiedotteessa.

Lisäksi huomionarvoista on se, että NHL:n varaustilaisuus menee yli heinäkuun ensimmäisen päivän, joka on normaaleina aikoina ollut uuden NHL-kauden ensimmäinen päivä, eli vielä ensi kesänäkään tilanne ei ole normalisoitunut, vaikka tuleva kausi on alustavien suunnitelmien mukaan 82 runkosarjaottelua kestävä pyrähdys, jonka päälle pelataan Stanley Cup -pudotuspelit.

– Olemme innoissamme, kun voimme järjestää varaustilaisuuden ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009, kommentoi France Margaret Belanger, joka on Montreal Canadiensin tapahtumien järjestäjä organisaation johtaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL