Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Calgaryn Matthew Tkachuk vaatii joukkueeltaan tasonnostoa – ’’Meidän on otettava seuraava askel’’

Matthew Tkachuk vaatii joukkueeltaan parempaa
AOP

Calgary Flamesin hyökkääjä Matthew Tkachuk,23, on turhautunut joukkueensa viime vuosien heikkoon menestykseen taalajäillä. Miehen mukaan Flamesin on alettava tosissaan tekemään töitä muutoksen eteen.

Matthew Tkachuk on pelaaja, joka herättää tunteita puolesta ja vastaan. Hänen aggressiivinen pelityylinsä, jäähyjen kalastelu, sekä agitointi tekevät vastustajan pelaamisesta hankalaa. Hyökkääjän pelitaidot ovat kuitenkin kiistattomat. Viime kaudella hän teki 56 ottelussa 16 maalia ja antoi 27 syöttöä.

Calgary Flamesin viime vuosien playoff-menestys on ollut vaatimatonta. Tkachuk haluaa tähän muutoksen ja mies avautui tuntemuksistaan harjoituskauden alla.

’’Tahdon menestyä. Kello tikittää koko ajan, eikä keskiverto riitä NHL:ssä. Juuri sitä me olemme viime vuosina esittäneet. Olemme välillä päässee pudotuspeleihin rimaa hipoen, tai jääneet ulkopuolelle. Emme ole päässeet nauttimaan.’’

’’Meidän on parannettava, sekä otettava seuraava askel. Uskon, että jokaisen meistä täytyy ensimmäisenä katsoa peiliin. Meidän täytyy tehdä perustavanlaatuisia asioita.’’

Tkachuk on pelannut Flamesissa nuoresta iästään huolimatta jo viisi kautta. Näiden kausien aikana joukkue on jokaisella kerralla joko jäänyt playoffien ulkopuolelle tai tippunut ensimmäisellä kierroksella. Viime kaudella joukkueen kausi päättyi jälleen kerran runkosarjaan.

’’Koko joukkue ajattelee samalla tavalla. Tämä saa jo riittää. Meidän on löydettävä keinot menestyä. Ensimmäinen asia on selvitä playoffeihin,’’ Tkachuk jatkoi.

Flames on kokenut jonkin verran muutoksia uuden kauden alla. Pitkäaikainen joukkueen kapteeni ja puolustuksen tukipilari Mark Giordano lähti Seattle Krakeniin osana joukkueen laajennusdraftia. Tkachukin mukaan, Giordanon menetys tuntuu, mutta hänen paikkansa pystytään täyttämään.

’’Hän oli tärkeä pelaaja meille, varsinkin ottelujen avainhetkillä. Hän pystyi pelaamaan isoja minuutteja illasta toiseen, mutta meillä on pelaajia, jotka pystyvät samaan. Muiden täytyy nousta esiin.’’

Tulijapuolella ehkä isoin nimi on hyökkääjä Blake Coleman, joka teki Flamesin kanssa kuuden vuoden sopimuksen. Hän teki viime kaudella 31 pistettä 55 runkosarjaottelussa ja oli osa Tampa Bay Lightiningin joukkuetta, joka voitti Stanley Cupin toista kertaa peräkkäin.

Lähde: NHL

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL