Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Anrei Hakulisesta Rauman Lukon uusi kapteeni

Anrei Hakulinen Lukon paidassa.
AOP - Elmeri Elo

Rauman Lukko aloittaa Liiga-kauden 2021-22 erikoisissa merkeissä. Ensin joukkueen kotihallin kattoon vedetään mestaruusviiri viime vuoden Suomen mestaruuden kunniaksi ja joukkueessa on myös uusi kapteeni.

Kokenut turkulaislähtöinen Anrei Hakulinen on hallitsevan Suomen mestarin Rauman Lukon uusi kapteeni. Hakulinen on ottaa C-merkin rintaansa Heikki Liedekseltä, joka siirtyi täksi kaudeksi Kouvolaan KooKoon riveihin.

Lukon kapteenistoon kuuluvat Hakulisen lisäksi varakapteeneina Julius Mattila ja Arttu Ilomäki.

– On hieno kunnia saada C rintaan. Haluamme ja aiomme näyttää työmoraalimme ja asenteemme kautta esimerkkiä koko joukkueelle ja samalla näyttää joukkueenjohdolle, että olemme vastuun arvoisia, kommentoi Hakulinen seuran tiedotteessa.

Päävalmentaja Marko Virtanen odottaa kapteenistoltaan johtamista teoin eikä niinkään sanoin.

– Luotamme, että Hakulinen, Ilomäki ja Mattila pystyvät omalla esimerkillään johtamaan joukkuetta: nimenomaan teoilla, eikä pelkillä puheilla. Sitä me odotamme ja näihin pelaajiin meillä on täysi luotto.

Lukko aloittaa torstaina puolustamaan viime vuotista Suomen mestaruutta, kun vastaanasettuu viime kauden finaalivastustaja Turun Palloseura. Liiga-kausi pyörähtää todenteolla käyntiin perjantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga