Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Rangers jatkoi tshekkipuolustajan sopimusta

Libor Hajek Rangersissa.
AOP

New York Rangers on tehnyt jatkosopimuksen tshekkipuolustaja Libor Hajekin kanssa. 

23-vuotias Smrcekin kaupungista kotoisin oleva 188 senttiä pitkä Libor Hajek jatkaa New York Rangersin riveissä vielä ensi kauden. Puolustaja kirjoitti vajaan 900 tuhannen dollarin sopimuksen joka on kahden suunnan sopimus.

Hajek on alunperin Tampa Bay Lightningin toisen kierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta, mutta siirtyi osana kauppaa Rangersin riveihin, jossa Ryan McDonagh sekä J.T. Miller siirtyivät Lightningiin.

Puolustaja löi aikuisten tasolla läpi Tshekin Extraliigan HC Kometa Brnon riveissä ja kolusi kaikki Tshekin nuorisomaajoukkueet läpi. Ennen NHL-debyyttiä Hajek pelasi myös WHL:ssä Saskatoon Bladesin ja Regina Patsin riveissä. Keväällä 2018 Hajek pelasi Patsin riveissä CHL:n mestaruusturnauksessa Memorial Cupissa.

Hajek teki NHL-debyytin kaudella 2018-19, jolloin puolustajalle kertyi viisi peliä Rangersin paidassa. Kahdella edellisellä kaudella 72 peliä. Viime keväänä Hajek oli mukana Tshekin maajoukkueessa MM-kisoissa ja kahdeksassa ottelussa iski tehot 1+2.

NHL-uran aikana pelejä on tilille kertynyt 77 ja näissä on syntynyt kymmenen tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL