Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Philadelphia Flyers mittavaan jatkosopimukseen hyökkääjä Joel Farabeen kanssa

Joel Farabee
AOP

Phidelphia Flyers ja hyökkääjä Joel Farabee ovat sopineet kuuden vuoden jatkosopimuksesta, joka takaa hyökkääjälle keskimäärin 5 miljoonan dollarin vuosiansiot.

Farabeesta piti tulla ensi kesänä rajoitettu vapaa agentti, mutta nyt tehty jatkosopimus, joka astuu voimaan kaudelle 2022-2023, pitää hänet seurassa seuraavat 7 vuotta.

21- vuotias hyökkääjä iski viime kaudella 55 otteluun runkosarjassa hyvät tehot, 20 maalia sekä 18 syöttöpistettä, yhteensä siis 38 pistettä. Farabee on Flyersin ykköskierroksen varaus vuodelta 2018. Tuolloin Flyers varasi hänet koko draftin 14. pelaajana. Kaikkiaan Farabee on summannut urallaan varsin hyvät tehot, sillä 107 ottelussa on syntynyt 28 maalia ja kaikkiaan 59 pistettä. Myös pudotuspeleissä pistetahti on pysynyt varsin kiitettävänä sillä 12 otteluun hän iskenyt kolme maalia ja yhteensä 5 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL