Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sean Couturier jatkaa Philadelphiassa – Joukkueen GM Chuck Fletcher: ’’Jos olisimme päästäneet hänet lähtemään, olisi se muuttanut koko organisaation suunnan’’

Couturier jatkaa Flyersissa
AOP

Philadelphia Flyersin hyökkääjä Sean Couturier,28, allekirjoitti torstaina kahdeksan vuoden jatkosopimuksen joukkueensa kanssa. Sopimus on 62 miljoonan dollarin arvoinen ja takaa Couturierille 7,75 miljoonan vuositulot.

Ilman uutta diiliä miehestä olisi tullut ensi kesänä vapaa-agentti ja tätä Flyers halusi välttää. Joukkueen GM Chuck Fletcher oli todella tyytyväinen Couturierin päätettyä sitoutua Philadelphiaan.

’’Sean on joukkueemme paras pelaaja tällä hetkellä. Hän on avainpelaajamme. Jos olisimme päästäneet hänet lähtemään, olisi se muuttanut koko organisaation suunnan. Oli äärimmäisen tärkeää saada hänet jäämään. Sekä lyhyen, että pitkän tähtäimen suunnitelmien kannalta,’’ Fletcher tuumi.

Couturier on 37 vuotias, kun hänen sopimuksensa päättyy. Tämä ei huoleta Fletcheriä, joka yrittää tehdä joukkueestaan vakavasti otettavan mestariehdokkaan. Flyersin viimeisestä Stanley Cupista on jo aikaa, joukkueen voittaessa viimeisimmän NHL-mestaruutensa vuonna 1975.

Couturierin sopimus pitää hänet Philadelphiassa siis pitkän aikaa ja miehen parhaat pelivuodet saattavat olla vielä edessä. Kaksi kertaa urallaan yli 30 maalia kauden aikana tehnyt kanadalainen valittiin vuosi sitten liigan parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi.

Monipuolisuudestaan ja hyvästä työmoraalistaan tunnettu Couturier on kieltämättä joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. Miehen päätös jatkaa Flyersissa on loistava asia Flyersin, sekä Fletcherin kannalta.

Lähde: The Globe and Mail

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL