Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga strategia 2025 julkaistu – sarjasta halutaan entistä yhteisöllisempi

HIFK - Kärpät
AOP

Jääkiekon SM-liiga Oy on julkaissut uuden strategiansa, joka antaa suuntaviivat Liigan ja osakeyhtiön toiminnalle vuoteen 2025 saakka. Strategia nojaa suurilta osin aiempaan strategiatyöhön, mutta esimerkiksi yhteisöllisyys on tullut uudeksi painopistealueeksi.

Uusi strategia nojaa neljään painopistealueeseen, joista jokaista kehitetään omalla ohjelmallaan. Jokainen ohjelma kehittää pianopistealuetta niin, että uudet strategiset tavoitteet voidaan saavuttaa. Strategiatyössä on tavoitteena kehittää niin liiketoimintaa kuin urheilullista puolta. Liigan tavoitteena on olla jääkiekon huippusarja niin pelillisesti kuin pelaajakehityksen osalta, mutta myös liiketoiminnan tulee olla kannattavaa.

-Liiga on Suomen seuratuin urheilusarja ja missionamme on olla Suomen vaikuttavin urheiluelämys. Kannattajayhteisön ja fanikulttuurin kehittäminen sekä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen mahdollistaminen niin lajin seuraajille kuin yrityskumppaneillekin jokaisessa kohtaamispisteessä ovat yhteisöllisyyden ytimessä, kertoo Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

Strategiaa on työstetty yhdessä seurojen kanssa koko viime kauden ajan. Korona-ajan aiheuttama poikkeusaika on tuonut omat haasteensa strategiatyölle.

-Iso kiitos kaikille sidosryhmille, jotka ovat olleet mukana strategiatyössä. Yhteinen tavoitteemme on kehittää Liigaa kasvavana ammattiurheilun edelläkävijänä. Nyt uuden kauden kynnyksellä suuntaamme katseen vahvasti eteenpäin. Täysin normaali kausi ei varmasti vieläkään ole edessä, mutta yhdessä seurojen kanssa lähdemme nyt kulkemaan kohti parempaa tulevaisuutta, Hiltunen kertoi onnistuneesta strategiatyöstä

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga