Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Calgary Flames ja Nikita Zadorov pääsivät sopimuksesta yhteisymmärrykseen

Nikita Zadorov edusti ennen Chicagoa.
AOP

Calgary Flames teki jatkosopimuksen venäläispuolustaja Nikita Zadovin kanssa, jonka Flames hankki kesällä Chicago Blackhawksista vaihdossa kolmennen kierroksen varausvuoroon.

Venäläispuolustajan sopimus on kestoltaan vuoden mittainen ja arvoltaan 3,75 miljoonaa dollaria.

Zadorov on Buffalo Sabresin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Sabres poimi Moskovassa syntyneen puolustajan numerolla 16.

Puolustaja on pelannut kahdeksan kautta NHL:ssä ja edustanut Sabresin sekä Blackhawksin lisäksi Colorado Avalanchea. Pelejä Zadoroville on kertynyt yhteensä 411 kappaletta ja näissä isokokoinen puolustaja on tehnyt 83 tehopistettä. Pudotuspeleissä Zadorov on pelannut 33 ottelua ja pisteitä on syntynyt yhteensä kahdeksan.

Zadorov on TsSKA Moskovan tuotantoa ja pelasi nuorempana MHL:ssä Krasnaya Armiya Moskovan riveissä, mutta siirtyi sielätä kaudeksi 2012-13 OHL:n London Knightsin riveihin. Knights eteni kahdella perättäisellä kaudella CHL:n finaaliturnaukseen Memorial Cupiin, kun Zadorov oli joukkueen kokoonpanossa.

Flamesin puolustuksesta Juuso Välimäki ja Connor Mackey ovat vielä ilman sopimusta ensi kaudesta. Muuten joukkueen sopimustilanne näyttää äärimmäisen hyvältä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL