Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit saa haasteen Dinamo Riialta

Iiro Pakarinen on ollut vahvassa vireessä.
AOP - Mikko Lieri

Helsingin Jokerit pelaa torstaina harjoituskauden kolmannen pelinsä, kun Vantaan Trio Areenalla vastaan tulee Dinamo Riika. Dinamolle ottelu on harjoituskauden ensimmäinen ja ottelu on nähtävissä Jokereiden YouTube -kanavalla alkaen kello 18.30.

Jokerit uudistui jonkin verran kesällä ja kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa joukkue on onnistunut tekemään kymmenen maalia. Jokerit on kaatanut Liiga-joukkue Mikkelin Jukurit ja Saksan DEL-liigan Krefeld Pinguinen.

Jokereiden ensimmäisissä harjoitusotteluissa Kalle Kossila ja Iiro Pakarinen ovat olleet hyvässä vireessä, kun Kossila on iskenyt kaksi maalia, ja Pakarinen kolme. Maalivahdeista Janne Juvonen torjui Jukureita vastaan nollapelin ja Anders Lindbäck päästi kaksi maalia Pinguinea vastaan.

Dinamo on yllättävän mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue uusiutui kesällä rajusti ja päävalmentajaksi Peteris Skudran tilalle saapui puolustajalegenda Sergei Zubov, joka on aiemmin toiminut HK Sotshin päävalmentajana KHL:ssä.

Joukkueen maalia tulevalla kaudella tilkitsevät Frölundasta saapunut Johan Mattsson ja Sparta Prahasta joukkueen riveihin hankittu Matej Machovsky.

Dinamon puolustus on iso kysymysmerkki, sillä joukkueessa pelaa nimettömiä latvialaisia ja vain kaksi kanadalaista. Reece Scarlett teki KHL:ssä debyytin jo viime kaudella pelaamalla 47 ottelua, mutta toinen kanadalainen eli Frank Corrado saapui joukkueen riveihin Modosta. Corradolla on kokemusta NHL:stä.

Dinamon hyökkäyksessä on laadukkaita latvialaisia, kun pitkäaikainen kapteeni Lauris Darzins jatkaa Dinamossa ja Martins Karsums palaa Saksasta Dinamo Riian riveihin. Nuori tulevaisuuden lupaus Janis Svanenbergs ottanee askelia urallaan eteenpäin. Ulkomaalaisista joukkueessa on mielenkiintoisia pelaajia, kun Jere Karjalainen ja Peter Tiivola ovat suomalaisina tuomassa mielenkiintoa. Lukas Radil siirtyi Dinamoon Spartak Moskovasta, jossa hyökkääjä teki 19 maalia viime kaudella.

Liigasta Dinamon riveihin siirtyi maalipörssin kärkinimi ruotsalainen Sebastian Wännström ja Pelicansia edustanut Rudolf Cerveny.

Dinamo Riikan pelit tulevalla kaudella ja varmaankin jo näissä harjoitusotteluissa voivat olla kovia maalijuhlia, sillä hyökkäyksessä on paljon potentiaalia, mutta peräpää saattaa vuotaa liikaa.

Joukkueet kohtaavat toisensa uudestaan perjantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL