Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Islanders kiinnitti suomalaisvarauksensa

Aatu Räty pelasi pikkuleijonissa.
AOP

New York Islanders on tehnyt kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen suomalaishyökkääjä Aatu Rädyn kanssa.

Oulusta kotoisin oleva hyökkääjä varattiin Islandersin toimesta menneenä kesänä NHL:n varaustilaisuuden toisella kierroksella. Islanders poimi Rädyn numerolla 52.

Kahden viimeisen kauden aikana Räty on pelannut Oulun Kärpissä Liiga-kiekkoa ja iskenyt kymmenen tehopistettä. Viime kaudella 35 ottelussa Kärppien paidassa hyökkääjä teki kuusi tehopistettä ja debytoi myös pudotuspeleissä Kärppien paidassa.

Tänä kesänä Räty pelasi junioriturnauksessa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kanssa ja iski turnauksessa kuuteen peliin 14 tehopistettä voittamalla tämän turnauksen pistepörssin.

Tämän kesän kuudesta varauksesta Räty oli ensimmäinen, joka sai tulokassopimuksen. Islanders varasi Rädyn lisäksi kanadalaismaalivahti Tristan Lennoxin, yhdysvaltalaissentteri Cameron Bergin ja tshekkipuolustaja Tomas Machun, Rädyn lisäksi myös kaksi muuta suomalaista sai varauksen Islandersilta, kun hyökkääjä Eetu Liukas varattiin viidennellä kierroksella ja puolustaja Aleksi Malinen kuudennella kierroksella.

Kesällä 2020 Islanders varasi kaksi suomalaista, kun puolustaja Matias Rajaniemi poimittiin kuudennella kierroksella ja maalivahti Henrik Tikkanen seitsemännellä kierroksella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL