Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kovaotteinen hyökkääjä kaupattiin Vegasista Manhattanille

Ryan Reaves pudottaa myös hanskat tarpeen niin vaatiessa.
AOP

New York Rangers vahvisti alaketjujaan hankkimalla kovaotteisen laitahyökkääjä Ryan Reavesin Vegas Golden Knightsin riveistä.

Rangers maksoi Golden Knightsille vaihdossa kolmennen kierroksen varausvuoron kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuteen.

34-vuotiaalla Winnipegissä Kanadassa syntyneellä Reavesilla on vielä vuoden verran sopimusta jäljellä, jonka palkka kautta kohden on 1,75 miljoonaa dollaria.

Oikealta laukova hyökkääjä on St. Louis Bluesin viidennen kierroksen varaus kesän 2005 NHL:n varaustilaisuudesta. Kanadalainen on pelannut urallaan 11 kautta NHL:ssä ja tänä aikana on tilille kerääntynyt 686 ottelua. Näissä peleissä Reaves on iskenyt 49 maalia ja yhteensä hyökkääjä on saalistanut 101 tehopistettä. Pudotuspeliotteluita Reavesilla on kasassa 84 ja näissä on syntynyt kahdeksan tehopistettä.

Parhaalla kaudellaan 188 senttinen ja 102 kiloinen voimahyökkääjä on iskenyt 20 tehopistettä. Tämä tapahtui Golden Knightsin riveissä kaudella 2018-19. Hyökkääjä on edustanut Golden Knightsin lisäksi NHL:ssä St. Louis Bluesia ja Pittsburgh Penguinsia.

Rangersin syvyyshyökkäys näyttää Reavesin tulon myötä entistäkin vahvemmalta. Reavesin lisäksi hyökkäyksen alaketjuista löytyvät Kevin Rooney, Barclay Goodrow ja Samuel Blais, joista jokainen pelaaja pystyy pelaamaan kovaa molempiin suuntiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL