Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

KHL:ssä vakuuttaneet pelaajat NHL-sopimuksiin – osoitteena Kanadan pääkaupunki

Dillon Heatherington on pelannut Dallas Starsin riveissä.
AOP

KHL:ssä kaudella 2020-21 kiekkoilleet Pontus Åberg ja Dillon Heatherington ovat tehneet sopimukset NHL-joukkue Ottawa Senatorsin kanssa.

Ruotsalaishyökkääjä Åberg teki Senatorsin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, joka on kaksisuuntainen. NHL:ssä Tukholmassa syntynyt hyökkääjä tienaa 750 tuhatta dollaria ja AHL:n puolella 150 tuhatta dollaria.

27-vuotias hyökkääjä on edustanut NHL:ssä Nashville Predatorsia, Edmonton Oilersia, Minnesota Wildia, Anaheim Ducksia ja Toronto Maple Leafsia. Urallaan Åbergilla on kokemusta NHL:stä 132 ottelun verran. Näissä on syntynyt 44 tehopistettä. Hyökkääjä edusti KHL:ssä Traktor Tsheljabinskia 49 ottelun verran ja näissä syntyi 23 tehopistettä.

Kanadalaispuolustaja Heatherington teki Åbergin tavoin kaksisuuntaisen sopimuksen ja tienaa myös 750 tuhatta NHL:n puolella. AHL:n puolella 26-vuotias puolustaja tienaa 250 tuhatta dollaria.

Calgarysta kotoisin oleva isokokoinen puolustaja on Columbus Blue Jacketsin kakkoskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Blue Jacketsissa Heatherington teki NHL-debyytin Dallas Starsin riveissä kaudella 2017-18 ja pelaajalle kertyi Starsin riveissä 11 peliä ennen siirtoaan KHL:n.

Heatherington pelasi menneellä kaudella 41 ottelua Barys Nur-Sultanin riveissä KHL:ää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL