Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado Avalanchen kapteenille kahdeksan vuoden jatkosopimus

Gabriel Landeskog jatkaa Avalanchessa.
AOP

Colorado Avalanche teki juuri ennen vapaiden pelaajien markkinoita kahdeksan vuotisen jatkosopimuksen ruotsalaiskapteeni Gabriel Landeskogin kanssa. Landeskogia pidettiin mediassa lähes varmana siirtymään toisaalle vapaiden pelaajien markkinoiden alkaessa, mutta laitahyökkääjä ei edes päätynyt markkinoille.

Landeskogin sopimuksen kokonaisarvo on 56 miljoonaa dollaria ja hyökkääjä tienaa keskimäärin kaudesta seitsemän miljoonaa dollaria. 28-vuotias hyökkääjä on tienannut urallaan reilut 40 miljoonaa dollaria, joten uusi sopimus tuplaa hyökkääjän tienistit.

Ruotsalaisella ei saa yhdelläkään sopimusvuodella allekirjoitusbonuksia, mutta omaa täyden siirron estävän pykälän neljän ensimmäisen kauden ajan ja neljällä viimeisellä sopimuskaudella laiturilla on itse päätettävissä oleva pykälä, jossa pelaaja voi valita mihin häntä ei saa kaupata.

Tukholmasta kotoisin oleva hyökkääjä on Avalanchen ykköskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Avalanche poimi laituri koko varaustilaisuuden toisena pelaajana.

Urallaan 185 senttiä pitkä ruotsalainen on pelannut 687 ottelua NHL:ssä ja iskenyt 512 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan 2018-19 Landeskog on tehnyt 73 otteluun 75 tehopistettä.

Viime kaudella 54 otteluun hyökkääjä paukutti 54 otteluun runkosarjassa 52 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL