Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sam Bennett jatkosopimukseen Floridan kanssa – Joukkue kaipaa vielä vahvistuksia

Sam Bennett jatkaa Panthersissa
AOP

Sam Bennett oli loistava lisä Florida Panthersin hyökkäykseen, kun kanadalainen hankittiin joukkueeseen huhtikuussa Calgary Flamesista. Bennettin edellinen sopimus oli katkolla, ja hänestä olisi mahdollisesti tullut keskiviikkona vapaa-agentti, mutta Panthers julkaisi maanantaina miehen uuden 17,6 miljoonan arvoisen sopimuksen, joka pitää hänet Floridassa neljän vuoden ajan.

Kaudesta 2014-2015 Calgaryä edustanut Bennett, ei nauttinut Flamesissa viimeisillä kausillaan enää suurta arvostusta, ja rooli jäi niin pieneksi, että hän pyysi itse kauppaamistaan. Maisemanvaihdon uskottiin piristävän Bennettiä, sekä saamaan pelinsä takaisin raiteilleen ja näin kävikin.

Bennett ehti pelata uudessa joukkueessaan viime kaudella 10 peliä, joissa syntyi komeat 15 pistettä, kun vertailun vuoksi aiemmin samalla kaudella Flamesin paidassa syntyi 12 pistettä 38 peliin. Myös kausi 2019-2020 oli pisteiden valossa heikko, miehen pelatessa 52 ottelua ja tehden samaiset 12 pistettä.

Panthers nutussa homma alkoi siis toden teolla rullaamaan ja Bennett oli kuin uudestisyntynyt. Kukaan tuskin odottaa, että mies pystyy pelaamaan täyttä kautta samanlaisella pistekeskiarvolla, kuin päättyneen kauden viimeisissä 10 ottelussa, mutta keskushyökkääjän uusi sopimus ja pelillinen herääminen ovat tärkeitä asioita Panthersille.

Päättyneellä kaudella Tampa Bay Lightning oli pudotuspelien avauskierroksella Panthersille liian kova pala purtavaksi, ja joukkue kaipaa vielä vahvistuksia pärjätäkseen parhaita vastaan, mutta Bennettin jatkosopimus on askel oikeaan suuntaan.

Lähde: Yahoo! Sports

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL