Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

FC Hockey: Owen Power NHL:n varaustilaisuuden ykkösnimi

Owen Power oli osana Kanadan maajoukkuetta.
AOP

NHL:n tulokkaiden varaustilaisuus pidetään tulevana viikonloppuna. Varaustilaisuuden ensimmäinen kierros varataan perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa ja loput kuusi kierrosta lauantaina.

Future Considerations Hockey on kykyjenetsintä sivusto, joka on tehnyt vuodesta 2007 alkaen erilaisia lupausrankingeja NHL:n varaustilaisuuksiin.

Vuoden 2021 viimeisessä listauksessa FC Hockey pitää kanadalaispuolustaja Owen Poweria NHL:n varaustilaisuuden ykkösvarauksena. Mississaugasta kotoisin oleva Power on 195 senttiä pitkä puolustaja, joka pelasi kevään MM-kisoissa Kanadan riveissä. Seuratasolla Power edustaa Michiganin yliopiston jääkiekkojoukkuetta. NCAA:ssa Power iski viime kaudella 26 otteluun 16 tehopistettä.

FC Hockeyn rankingeissa puolustajat johtavat koko varaustilaisuutta, sillä Powerin jälkeen toisena listalla on Slovakian pääsarjassa pelaava kanadalainen Brandt Clarke ja kolmantena yhdysvaltalainen Luke Hughes, joka on NHL-pelaajien Jackin ja Quinnin veli.

Vuotta 2003 syntynyt Clarke on isokokoinen puolustaja ja kotoisin Ottawasta. Oikealta laukova Clarke pelasi OHL:ssä Barrie Coltsin riveissä kaudella 2019-20, mutta siirtyi Slovakiaan lainalle HC Nove Zamkyn riveihin, sillä OHL:ssä ei pelattu menneellä kaudella.

Hughes on kuulunut menneet vuoden Yhdysvaltojen nuorten jääkiekkoilijoiden kehitysohjelmaan. Hughesilla on ”sopimus” ensi kaudeksi Michiganin yliopistoon, jossa Power pelaa tällä hetkellä.

NHL:n varaustilaisuuden ykkösvaraus kuuluu Buffalo Sabresille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL