Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Huippuvalmentaja Joel Bouchard vaihtaa Montrealin San Diegoon – ”Tätä tilaisuutta ei voi jättää käyttämättä”

Joel Bouchard valmensi muun muassa Cole Caufieldia.
AOP

NHL-organisaatioiden taustalla käy kuhinaa valmentajamarkkinoilla, sillä menestyksekkäästi Montreal Canadiensin AHL-yhteistyöjoukkuetta valmentanut Joel Bouchard siirtyy Anaheim Ducksin organisaation AHL-joukkue San Diego Gullsin päävalmentajaksi.

47-vuotias Bouchard lopetti NHL-otteluja runsaasti sisältäneen pelaajauransa vuonna 2009 pelaten Hudson Valley Bearsin riveissä EPHL:ää. Saman kauden aikana Bouchard siirtyi Montreal Juniorsin apuvalmentajaksi QMJHL:n aloittaen valmennusuransa.

Montrealista matka jatkui kaudelle 2011-12 QMJHL:n Blainville-Boisbiand Armadan riveihin urheilujohtajaksi. Armadassa Bouchard siirtyi myös päävalmentajan paikalla kaudesta 2014-15 alkaen ja toimi joukkueen päävalmentajana aina kauteen 2017-18 asti, jonka jälkeen mies siirtyi AHL:n Laval Rocketin päävalmentajaksi jatkaen kuitenkin Armadan jääkiekkojohtajana.

Rocketin päälvalmentajana ensimmäisellä kaudella joukkue ei päässyt pudotuspeleihin, toisella kaudella pudotuspelit peruttiin koronan takia ja tällä kaudella pudotuspelejä ei myöskään pelattu, vaan pelattiin ainoastaan divisioonan sisäinen 36 ottelun sarja, josta Rocket voitti 23 ottelua ollen divisioonan ykkönen.

San Diego Gullsia on valmentanut viime kausina Kevin Dineen, mutta Dineen jatkaa muihin ympyröihin.Ducksin GM Bob Murray on tyytyväinen Dineenin panokseen Gullsin päävalmentajana.

– Haluamme kiittää Kevinin panosta kahden viime kauden ajalta Gullsissa. Kahden kauden aikana Dineen sai luotua voittamisen kulttuuria Gullsiin vaikean pandemian aikana.

Bouchard oli mies johon Murray halusi välittömästi tarttua kiinni, kun mahdollisuus tuli.

– Kun tuli ilmi, että Bouchardin kaltainen valmentaja olisi tarjolla meidän AHL-joukkueen johtoon, niin siihen on yksinkertaisesti tartuttava. Tätä tilaisuutta ei voi jättää käyttämättä. Joelilla on loistavat näytöt valmentamisesta ja nuorten pelaajien kehittämisestä ammattilaiseksi, niin tämä sopii täydellisesti meidän suunnitelmiin, kertoi Murray Ducksin verkkosivujen tiedotteessa.

Montreal Canadiens olisi halunnut pitää Bouchardista kiinni, mutta montrealilainen halusi katsoa uusia tuulia. Todennäköisesti päätökseen vaikutti se, että Dominique Ducharme nousi Canadiensin päävalmentajaksi.

– Me tarjosimme hänelle mahdollisuutta jatkaa Rocketissa tai tulla mukaan Ducharmen valmennustiimiin, mutta hän valitsi toisen osoitteen, kertoi Canadiens GM Marc Bergevin joukkueen viimeisessä mediatilaisuudessa kauden 2020-21 osalta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut