Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara hankki NHL-kokemusta omaavan KHL-puolustajan

Brady Austin on kovaotteinen puolustaja.

Liigasa pelaava Tampereen Tappara on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Brady Austinin kanssa, joka pelasi KHL:ää edellisellä kaudella Torpedo Nizny Novgorodin riveissä.

Isokokoinen 193 senttinen puolustaja pelasi 50 ottelua Torpedossa ja iski näihin 14 tehopistettä. 28-vuotias Austin on Buffalo Sabresin seitsemännen kierroksen NHL-varaus kesältä 2012.

– Kyseessä on kokenut puolustaja, joka tulee tuomaan pakistoon leveyttä sekä joustavuutta. Austin on pelannut erilaisissa rooleissa ammattilaisurallaan ja saanut myös paljon vastuuta ylivoimalla. Hän on pelannut myös kaksi kautta Euroopassa, joten eurooppalainen pelitapa ja kaukalo ovat tulleet tutuksi, kommentoi urheilujohtaja Jukka Rautakorpi Tapparan tiedotteessa.

Austin on pelannut urallaan viisi ottelua NHL:ää Sabresin riveissä, mutta näissä ei syntynyt yhtään tehopistettä. AHL:ssä Austin on edustanut Rochester Americansia, Cleveland Monstersia ja Stockton Heatia. AHL:ssä pelejä on kertynyt 277 kappaletta ja näihin on syntynyt 56 tehopistettä.

KHL:n lisäksi Austin on pelannut Euroopassa Tanskan sekä Tshekin pääsarjaa.

Tapparalla on koossa tällä hetkellä sopimus yhdeksän puolustajan kanssa. Austin on ainut ulkomaalainen puolustaja, jos 2004 syntynyttä tshekkiläistä Tomas Hamaraa ei lasketa mukaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga