Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

Porin Ässät menettää NHL-vahvistuksensa – siirtyy Ruotsiin

Ty Rattie siirtyy ruotsiin
AOP

Kesken kauden Porin Ässien kanssa sopimuksen tehnyt kanadalainen Ty Rattie on jättämässä porilaisseuran ja suuntaamassa Ruotsin SHL:ään. Rattie ehti pelata Ässissä 28 ottelua ja tehtailla pisteet 7+9=16.

Rattie on alunperin St Louis Bluesin 2. kierroksen varaus ja hän on pelannut taalaliigassa yhteensä 98 ottelua. Edelliset kaudet hyökkääjä on kiekkoillut KHL:ssä Lokomotiv Jaroslavlin sekä Torpedo Nizhni Novgorodin joukkueissa.

Uusi osoite löytyy Timrå IK:n joukkueesta, jonka kanssa kanadalainen solmi 1-vuotisen sopimuksen. Joukkueen General Manager Kent Norberg hehkuttaa seuran tiedotteessa Rattien maalintekotaitoa ja vankkaa kokemusta kovista kiekkoliigoista. Seura toivotti kanadalaishyökkääjän tervetulleeksi Twitter päivityksellään:

Päivitys on lyhyessä ajassa kerännyt yli 100 tykkäystä, joten fanit ovat nähtävästi ottaneet Rattien innolla vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga