Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Porin Ässät menettää NHL-vahvistuksensa – siirtyy Ruotsiin

Ty Rattie siirtyy ruotsiin
AOP

Kesken kauden Porin Ässien kanssa sopimuksen tehnyt kanadalainen Ty Rattie on jättämässä porilaisseuran ja suuntaamassa Ruotsin SHL:ään. Rattie ehti pelata Ässissä 28 ottelua ja tehtailla pisteet 7+9=16.

Rattie on alunperin St Louis Bluesin 2. kierroksen varaus ja hän on pelannut taalaliigassa yhteensä 98 ottelua. Edelliset kaudet hyökkääjä on kiekkoillut KHL:ssä Lokomotiv Jaroslavlin sekä Torpedo Nizhni Novgorodin joukkueissa.

Uusi osoite löytyy Timrå IK:n joukkueesta, jonka kanssa kanadalainen solmi 1-vuotisen sopimuksen. Joukkueen General Manager Kent Norberg hehkuttaa seuran tiedotteessa Rattien maalintekotaitoa ja vankkaa kokemusta kovista kiekkoliigoista. Seura toivotti kanadalaishyökkääjän tervetulleeksi Twitter päivityksellään:

Päivitys on lyhyessä ajassa kerännyt yli 100 tykkäystä, joten fanit ovat nähtävästi ottaneet Rattien innolla vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga