Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KHL-puolustaja palaa Tapparaan

Otso Rantakari pelasi KHL:ssä viime kauden.
AOP - Emil Hansson

Liigassa pelaava Tampereen Tappara tiedotti maanantaina tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Otso Rantakarin kanssa, joka kiekkoili viime kauden KHL:ssä Neftekhimik Niznekamskin riveissä.

27-vuotias Rantakari on laadukas kiekollinen puolustaja joka laukoo oikealta puolelta. Puolustaja on voittanut urallaan kerran Suomen mestaruuden ja se tapahtui keväällä 2017 niin ikään Tapparan riveissä.

Helsingistä kotoisin olevan Rantakarin kasvattiseura on Helsingin Jokerit, mutta narripaidoissa puolustaja ei ole pelannut yhtään peliä pääsarjatasolla. Suomessa Rantakari on Liigaa pelatessaan edustanut Tapparaa ja Espoon Bluesia. Ulkomailla Neftekhimikin lisäksi Rantakari on pelannut Sveitsin NLA:ta HC Davosin ja EHC Bielin riveissä, sekä Ruotsin SHL:ää Modon riveissä.

Viime kaudella KHL:ssä Rantakari iski 48 otteluun neljä maalia ja 11 tehopistettä.

– Kolmen aikaisemman kauden perusteella tiedämme minkälaisen pelaajan saamme puolustukseemme. Rantakari tuo niin erityisosaamista ylivoimapeliin kuin kokeeneena pelaajana johtajuutta joukkueeseen, kommentoi urheilujohtaja Jukka Rautakorpi Tapparan tiedotteessa.

Tapparalla on ensi kaudesta sopimus kahdeksan puolustajan kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga