Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n vuoden GM:ksi ehdolla kolme kovaa nimeä

Marc Bergevin on ehdolla vuoden GM:ksi.
AOP

Jääkiekkoliiga NHL tiedotti torstaina ehdokkaat vuoden GM:n palkinnon saajaksi, joka on nimetty Jim Gregoryn mukaan.

Ehdokkaina on viime vuonna palkinnon voittanut New York Islandersin Lou Lamoriello, Florida Panthersin peräsimessä debytoinut Bill Zito ja Montreal Canadiensin Marc Bergevin.

Lamoriellon aikana Islandersista on kehittynyt kestomenestyjä, joten valinta on käytännössä itsestäänselvä. Zito toimi ensimmäisen kauden Panthersin GM:nä, teki monta merkittävää siirtoa ja nosti joukkueen takaisin pudotuspeleihin. Bergevin teki kauden aikana monta merkittävää siirtoa ja Canadiens nousi NHL:ssä neljän parhaan joukkueen joukkoon.

– Nimitys finaalistiksi tekee minut todella ylpeäksi. Meidän organisaation toimihenkilöt toimistosta pelaajiin ovat toimineen läpi vaikean kauden ammattimaisesti. Haluan onnitella Billiä ja Louta valinnasta kolmen parhaan joukkoon, kertoi Bergevin NHL.comin tiedotteessa.

– Bill tuli GM:ksi ja hän teki paljon hyvää työtä hankkiessaan uudenlaista henkilökuntaa organisaatioon ja hankkimalla loistavia palasia meidän joukkueeseen. Hän toi todella paljon lisää persoonallisuutta tähän organisaatioon, kommentoi Panthersin päävalmentaja Joel Quenneville Ziton valintaa.

Vuoden GM:n palkinto on uudelleen nimetty kaudeksi 2019-20 kunnioituksena Jim Gregorylle, joka toimi 1970-luvun Toronto Maple Leafsin GM:nä. Gregory kuoli 30.10.2019.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL