Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Rod Brind’Amour jatkaa Carolina Hurricanesin valmentajana

Rod'Brind Amour sai haluamansa jatkosopimuksen.
AOP

NHL-seura Carolina Hurricanes tiedotti torstaina tehneensä päävalmentaja Rod Brind’Amourin kanssa kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

50-vuotias Brind’Amour on Hurricanesin organisaation ensimmäinen valmentaja, joka on johtannut joukkueen kolmena kautena putkeen NHL:n pudotuspeleihin. Menneellä kaudella Hurricanes keräsi runkosarjassa kolmanneksi eniten pisteitä Colorado Avalanchen ja Vegas Golden Knightsin jälkeen, mutta tippui pudotuspelien toisella kierroksella Tampa Bay Lightningille voitoin 4-1.

Brind’Amourin aikana Hurricanesin saldo runkosarjasta on 120 voittoa, 66 tappiota ja 20 tappiota varsinaisen peliajan jälkeen.

– Rod on tehnyt kovaa työtä organisaation kulttuurin takana. Hän pitää meidän pelaajat motivoituneena, vaatii vastuullisuutta ja pitää huolen, että joukkue on valmis taistelemaan voitosta jokaisena iltana. Hän on nostanut koko organisaation vaatimustasoa ja me olemme todella innoissamme, että hän jatkaa vielä vuosia meidän päävalmentajanamme, kommentoi GM Don Waddell tuoretta jatkosopimusta joukkueen lehdistötilaisuudessa.

Tuoreen jatkosopimuksen päävalmentaja on onnellinen jatkodiilistä.

– Minulle olisi ollut äärimmäisen vaikeaa tehdä tätä työtä jossain toisessa organisaatiossa. Tämä seura on osa minua. Meillä on loistava kokoonpano täällä. Minulla ei ollut missään vaiheessa edes mielessä lähteminen jonnekkin muualle, kommentoi Brind’Amour joukkueen lehdistötilaisuudessa.

Suomalaisista Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jani Hakanpää kiekkoilee Hurricanesin riveissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL