Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lukko – Tappara -sarjan kolmas ottelu päätökseen – finaalipaikka katkolla maanantaina

Lukko - Tappara -sarjan kolmas ottelu päätökseen – finaalipaikka katkolla maanantaina
AOP

Ennakkosuosikkina välieräsarjaan Tapparaa vastaan lähtenyt Rauman Lukko kesti paineet sunnuntain kolmannessa osaottelussa. Tappara oli tasoittanut otteluvoitot edellisessä ottelussa, joten Tampereelle siirtyneen välieräparin paineet olivat raumalaisilla.

Lukko aloitti vieraissa kuitenkin mainiosti. Aggressiivisen karvauksen päätteeksi Lukko voitti kiekon ja pääsi pyörittämään peliä Tapparan päädyssä. Kiekko pelattiin Andrei Hakuliselle B-pisteen keskelle, joka laukoi kiekon liikkeestä maaliin.

Toinen erän aikana ilmassa alkoi olemaan ratkaisun makua. Toisella peliminuutilla Aleksi Saarela rokotti pitkää vaihtoa pelannutta Tapparaa. Saarela riisti kiekon ja laukoi Lukon kahden maalin johtoon. Erän puolivälissä Lukon nopea vastahyökkäys tuotti tulosta. Aleksi Saarela toi kiekon jalalla ylös ja jätti kiekon toisesta aallosta nousseelle Thomas Gregoirelle. Kanadalainen ei aikaillut, vaan pyssytti kiekon komealla lämärillä Tapparan verkkoon.

Kolmas erä oli kosmetiikkaa. Anton Lectchi kavensi avausminuutilla, mutta tätä lähemmäs ei Tappara päässyt. Lukon Eetu Koivisto pääsi kaunistelemaan lukemia iskemällä kiekon tyhjään maaliin puoli minuuttia ennen loppua.

Lukolle selkeä 1 – 4 vierasvoitto. Tappara on ollut Lukolle melkoinen kanto kaskessa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana joukkueet ovat kohdanneet pudotuspeleissä neljä kertaa ja Tappara on poistunut ottelusarjasta voittajana yhtä monta kertaa. Lukolla on mahdollisuus repiä kirves rinnasta maanantaina, kun ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga