Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

SaiPa paljasti tulevaisuuden suunnitelmiaan – supertähdet poistuvat

SaiPa - joukkue uudistuu
AOP

Lappeenrannan SaiPa julkaisi nettisivullaan 16.4 perjantaina seurassa tapahtuvista suurista muutoksista. Viime kausien tunnetuimmat tähdet poistuvat. Nimilistaan kuuluvat pelaajat Elmeri Kaksonen, Tomas Zaborsky, Joni Nikko, Rasmus Hämäläinen, Sam Lofquist, Eemil Erholtz, Matias Mäntykivi, Niklas Nevalainen, Mario Grman, Micke Saari sekä Markus Kojo. Myös valmennuspuolelta poistuvat päävalmentaja Tero Lehterä sekä apulaisvalmentajat Tuomo Ropo ja Kari Martikainen.

Samanaikaisesti SaiPa julkisti jatkosopimuksia hurjalle määrälle nuorukaisia. Voisi siis sanoa SaiPan panostavan tulevaisuuteen, sillä moni näistä sopimuksista ulottuu vuoteen 2024 asti. Listaan kuuluu monia, jotka ovat päässeet edustamaan Saipaa jo tällä kaudella, kuten muiden muassa Mikael Koskimies ja Leevi Karjalainen. Myös joukkueen perusrunkoon kuuluva Simo-Pekka Riikola teki jatkosopimuksen seuraan.

SaiPassa siis ensi kaudeksi tulossa hurjia muutoksia. Runko vaihtuu kokonaan ja aikaisemmin Saipaan on myös huhuttu Pekka Virtaa seuran päävalmentajaksi. Saipan toimitusjohtajaa Jussi Markkasta lainaten

”Samalla kun teemme isoa muutosta, meillä on tulossa paljon hyviä nuoria pelaajia, jotka haluttiin kiinnittää tuleviksi vuosiksi. Nämä pelaajat kamppailevat pääsystä edustusjoukkueen kokoonpanoon. Osa on jo päässyt vähän haistelemaan Liigaympyröitä ja he tietävät vaatimustason. Nuoret eivät lähtökohtaisesti ole vielä ensi kaudella Liigajoukkueen runkoa, mutta heillä on omalla kehityksellään mahdollisuus siihen.”

Markkasen sanoista voidaan päätellä, että tilalle on tulossa kokonaan uusi runko. Jutussa mainitaan myös, että SaiPaan saapuvien uusien pelaajien sopimukset julkistetaan kauden päättyessä toukokuussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga