Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Taivas varjele! – Leijonille kaksi supervahvistusta kevään MM-kisoihin

San Jose Sharksin Mikael Granlund.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue on saanut kaksi todella kovaa vahvistusta kevään Tshekissä pelattaviin MM-kisoihin. Suomen jääkiekkomaajoukkue vahvistuu kahdella NHL-hyökkääjällä, jotka tuovat merkittävää leveyttä hyökkäykseen.

Jukka Jalosen valmentama Leijona-miehistö sai kaksi mieluista vahvistusta kevään MM-kisoihin Tshekin Prahaan. Leijoniin liittyy kaksi maailmanmestaruutta urallaan voittanut San Jose Sharksin hyökkääjä Mikael Granlund sekä alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa MM-kultaa voittanut Jesse Puljujärvi. Puljujärvi sai täksi kaudeksi kahden vuoden sopimuksen Pittsburgh Penguinsista loukkaantumisten jälkeen.

32-vuotias Granlund pelasi tällä kaudella suuressa roolissa Sharksissa ja iski 69 otteluun hurjat 12 maalia sekä yhteensä 60 tehopistettä. Granlund siirtyi Penguinsista kesällä osana Erik Karlsson -pelaajakauppaa Sharksin riveihin.

Granlundilla on vielä vuosi nykyistä sopimusta jäljellä Sharksin kanssa, jolla hyökkääjä tienaa keskimäärin viisi miljoonaa dollaria kaudesta. Oulusta kotoisin oleva Granlund on entinen ykköskierroksen varaus Minnesota Wildin toimesta. Uran 819 runkosarjaotteluun NHL:ssä hyökkääjä on iskenyt yhteensä 157 maalia ja 544 tehopistettä.

26 vuotta toukokuussa täyttänyt Puljujärvi palasi tällä kaudella NHL-kaukaloihin Penguinsin riveissä ja iski 22 pelaamaansa otteluun kolme maalia. Urallaan Edmonton Oilersin ykköskierroksen varaus kesältä 2016 on pelannut NHL:ssä 356 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 118 tehopistettä. Puljujärvi pelasi kevään 2017 MM-kisoissa Leijonien paidassa, mutta kahdeksaan otteluun ei syntynyt tehopisteitä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat