Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa torstaina jättimäiset panokset! – ”Viimeinen mahdollisuus…”

Tapparan keskushyökkääjä Oiva Keskinen.
AOP

Liigassa pelataan torstaina vain yksi ottelu. Torstain kierroksella on todella suuret panokset, sillä Tampereen Tappara yrittää vahvistamaan asemiaan Liigan kärjessä. Lahden Pelicansilla on mahdollisuus torstaina nousta vielä mukaan taisteluun kahdesta kärkisijasta.

Liigassa pelataan tiukan keskiviikon jälkeen vain yksi kamppailu torstaina, kun Liigassa kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tampereen Tappara isännöi viime kevään hopeajoukkue Lahden Pelicansia. Ottelusta voidaan odottaa todella tiukkaa vääntöä, sillä kyseessä on sarjassa toisella ja kolmannella sijalla olevat joukkueet.

Tapparalla on vielä loistava mahdollisuus voittaa koko Liigan runkosarja, sillä otteluja on torstain kamppailu mukaan lukien jäljellä kuusi kappaletta ja sarjakärki Tampereen Ilveksellä neljä. Tapparan ero runkosarjassa kolmantena olevaa Tommi Niemelän valmentamaan Pelicansiin on 11 pistettä. Mikäli Pelicans haluaa vielä nousta kiinni runkosarjan kahteen kärkisijaan, niin joukkueen on napattava kolmen pisteen voitto tänään Nokia Areenasta.

Pelicans kohtasi keskiviikkona Helsingin IFK:n vieraissa ja taipui tylysti 6-1 -lukemin. Pelicansin ainoasta maalista vastasi kanadalaishyökkääjä Nate Schnarr. Maalilla kamppailun aloitti Johan Gustafsson, joka vaihdettiin toisen erän jälkeen pois. Maalille vaihdettiin Niklas Nikkilä, joka aloittaa tänään Pelicansin maalilla.

Tappara voitti keskiviikkona KooKoon jatkoajan jälkeen 3-2 -lukemin. Tapparalta maalinteossa ottelussa onnistuivat Joni Tuulola, Kristian Tanus ja Nick Halloran, joka onnistui jatkoajalla iskemään voittomaalin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga