Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Veljekset onnistuivat maalinteossa! – Hauskuuttivat NHL-faneja ottelun alla

Minnesota Wildin Marcus Foligno lensi suihkuun.
AOP

NHL:ssä pelattiin kolmen ottelun kierros torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kierroksen viimeisenä käynnistyneessä ottelussa kohtasivat kaksi NHL:n läntisen konferenssin pohjajoukkuetta, kun uudelleenrakennuksen keskellä oleva Chicago Blackhawks isännöi Minnesota Wildia. Ottelusta saatiin tiukka otatus, joka kääntyi lopulta vierasjoukkueen nimiin.

John Hynesin valmennukseen kesken kauden siirtynyt Minnesota Wild otti tärkeät kaksi pistettä NHL:ssä. Wild kaatoi United Centerissä Chicago Blackhawksin tiukassa ottelussa. Wild oli Luke Richardsonin valmentamaa miehistöä vahvempi 2-1 -lukemin.

Voitollaan Wild katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputken. Blackhawksille ottelu oli jo viides pisteetön putkeen. Viiden ottelun tappioputken aikana joukkue on iskenyt ainoastaan kolme maalia. Wildilla on matkaa kolme pistettä NHL:n läntisen konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan, jota pitää hallussaan St. Louis Blues. Keskisen divisioonan viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan on matkaa hurjat 16 pistettä.

Ottelussa Blackhawksin ja Wildin välillä kummankin joukkueen Folignot onnistuivat maalinteossa. Vastikään kahden vuoden mittaisen jatkosopimukseen Blackhawksin kanssa tehnyt Nick Foligno iski 1-1 -tasoituksen toisessa erässä. Wildin Marcus Foligno iski Wildin voittomaalin kolmannen erän puolivälissä. Wildin 1-0 -maalista avauserässä vastasi Jacob Lucchini kauden ensimmäisellä ja NHL-uran toisella maalilla. Vinni Lettieri syötti vieraiden maalit.

Herroilta kysyttiin ennen ottelua TNT:n toimittaja Paul Bissonnetten toimesta pitäisikö veljesten tehdä podcastia, kuten NFL:ssä pelaavien Travis Kelcen ja Jason Kelcen. Folignon veljekset sanoivat, etteivät tiedä ja heillä on kauniimmat puolisot kuin Tarvis Kelcellä, joka seurustelee poptähti Taylor Swiftin kanssa. Travis Kelcellä on mahdollisuus voittaa sunnuntaina toinen Super Bowl -mestaruus putkeen Kansas City Chiefsin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL