Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Philadelphia Flyers laajentaa määräämättömän virkavapauden Carter Hartille

Philadelphia Flyers laajentaa määräämättömän virkavapauden Carter Hartille

Philadelphia Flyersin maalivahti Carter Hartille on hiljattain myönnetty toistaiseksi voimassa oleva virkavapaus, joka on tehty hänen pyynnöstään ja jonka joukkue on tunnustanut. Flyersin GM Daniel Brieren julkaisemassa lausunnossa Hart viittasi henkilökohtaisiin syihin lomalleen, mikä sai organisaation kunnioittamaan hänen tarpeitaan saada aikaa pois. Koska joukkue pidättäytyy antamasta lisäkommentteja asiasta, fanit ja jääkiekon harrastajat jäävät ihmettelemään Hartin poissaolon vaikutuksia Flyersin maalivahtipelin dynamiikkaan.

Hartin viimeinen esiintyminen jäällä oli lauantaina pelattu ottelu Colorado Avalanchea vastaan. Mielenkiintoista on, että hän oli huomattavan poissa seuraavasta ottelusta sunnuntaina Ottawa Senatorsia vastaan, joka muodosti osan back-to-back-sarjasta. 25-vuotias Sherwood Park, Alta., syntyperäinen on osoittanut kiitettävää suorituskykyä tällä kaudella, kerryttää 12-9-3 ennätys 2,80 maalia-vastaan keskiarvo, 0,906 säästää prosenttiyksikköä, ja varmistaa yhden työnsulku 26 esiintymisiä.

Nyt hänen kuudes kausi Flyersin kanssa sen jälkeen, kun hänet laadittiin toisella kierroksella (48. yleinen) vuonna 2016, Hart ylpeilee laajalla urallaan 227 esiintymisellä. Tänä aikana hän on säilyttänyt ennätys 96-93-29, esittelemällä 2,80 maalia-vastaan keskiarvo ja 0,906 säästää prosenttiosuus, kuusi työnsulkuja hänen luotto. Vedonlyöjät ovat nauttineet Flyersin hyvistä kertoimista nettikasino NetBet -sivustoilla.

Hartin päätös jäädä vapaalle tulee ratkaisevaan aikaan, kun otetaan huomioon hänen keskeinen roolinsa joukkueen ensisijaisena maalivahtina. Hänen lähtönsä ajoitus herättää kysymyksiä siitä, miten Flyers selviytyy maalivahtipelivastuistaan hänen poissa ollessaan, etenkin kun se jatkaa kilpailemista erittäin kilpailukykyisessä Metropolitan-divisioonassa.

Lisäksi Hart, 6-jalka-2, 196-kiloinen netminder, löytää itsensä viimeisenä vuonna kolmivuotisen sopimuksen arvoltaan 3,979 miljoonaa dollaria vuosittain. Sopimuksen päättyessä hänestä tulee rajoitettu vapaa agentti (RFA), jolla on välimiesoikeudet. Jos sopimusta ei ole jatkettu ennen päättymispäivää, joukkueen on tehtävä 4,479 miljoonan dollarin tarjous 1. heinäkuuta mennessä säilyttääkseen hänen oikeutensa, kuten PuckPedia määrittelee.

Hartin määrittelemättömän lähdön vaikutus ulottuu yksittäisen pelaajan lisäksi myös laajempaan joukkueen dynamiikkaan. Flyers on tällä hetkellä Metropolitan-divisioonan toisella sijalla ennätyksellään 25-16-6. Haasteena on nyt maalivahtivastuun tehokas hoitaminen, kun joukkue kohtaa tiistai-iltana Tampa Bay Lightningin.

Hartin poissaolo tuo epävarmuutta joukkueen maalivahtistrategiaan. Flyers kääntyy todennäköisesti vaihtoehtoisten maalivahtien puoleen täyttääkseen tyhjiön tällä kaudella. Joukkueen sietokyky ja sopeutumiskyky joutuvat koetukselle, kun se pyrkii säilyttämään asemansa erittäin kilpaillussa divisioonassa.

Lopuksi Carter Hartin toistaiseksi voimassa oleva virkavapaus lisää monimutkaisuutta Philadelphia Flyersin meneillään olevaan kauteen. Joukkueen, joka joutuu nyt selviytymään ilman tähtimaalivahtiaan, on suunnistettava maalivahtitilanteessa strategisesti. Kun fanit odottavat lisäpäivityksiä Hartin paluusta, Flyers odottaa syvyyttä maalivahtiosastollaan säilyttääkseen kilpailukykynsä Metropolitan-divisioonassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Uncategorized