Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mahtavia uutisia! – NHL-tähti lähellä pelikuntoa

Dallas Starsin Jake Oettinger juhlii voittoa.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa viime kaudella esiintynyt Dallas Stars kuuluu tälläkin kaudella sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin. Stars on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kolmantena edellään Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche. Avalanchelle Stars hävisi juuri perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa johdettuaan ottelua päätöserässä jo kahdella maalilla.

Dallas Starsin päävalmentaja Pete DeBoer kertoi joukkueesta hyviä uutisia. Starsin loukkaantuneena oleva ykkösmaalivahti Jake Oettinger on palannut mukaan harjoituksiin ja paluu peleihin on lähempänä kuin aikoihin. Oettinger loukkaantui joulukuun puolessa välissä ja tämän jälkeen torjuntavastuun on kantanut Scott Wedgewood.

– Paljon on tapahtunut kehitystä. Hän on ollut jäällä nyt normaalisti ja tehnyt jokaisessa treenissä aina vähän enemmän kuin edellisessä. Tosi hyvä homma koko kuvion kannalta, kertoi DeBoer.

Oettingerin kausi ennen loukkaantumista ei ole sujunut aivan odotetulla tavalla. 21 aloitetusta kamppailusta yhdysvaltainen on torjunut vain 11 voittoa vaatimattomalla 90,1 torjuntaprosentilla. Päästettyjen maalien keskiarvo on ollut 2,93.

Kakkosmaalivahti Wedgewoodin pelimäärät ovat nousseet Oettingerin loukkaantumisen aikana. 16 aloitukseen maalivahti on torjunut 11 voittoa ja vain kolmesti Stars on jäänyt pisteittä. Torjuntaprosentti on kuitenkin vaatimaton 89,7 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,11.

Stars jatkaa kauttaan viikonloppuna kotiyleisön edessä Nashville Predatorsia vastaan. Tämän jälkeen edessä on tuplapelit Minnesota Wildia vastaan ensi viikolla, kunnes Stars kohtaa uudelleen Predatorsin kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL