Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tuore hankinta onnistui heti Buffalolle! – ”Maalijuhlat…”

Buffalo Sabresin Eric Robinson iskee maalin Arizona Coyotesia vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa todellinen syysklassikko, kun Buffalo Sabres isännöi Arizona Coyotesia. Sabres ja Coyotes ovat pitkään olleet NHL:n heittopusseja, mutta kumpikin joukkue on noussut mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista. Tällä kertaa klassikossa voiton vei nimiinsä Sabres maalijuhlien jälkeen.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres otti todella makean kotivoiton NHL:ssä. Granaton valmentama miehistö nappasi kauden 12. voiton kaatamalla Andre Tourignyn valmentaman Arizona Coyotesin kotiyleisönsä edessä 5-2 -lukemin.

Voitto oli Sabresille toinen edelliseen kolmeen otteluun. Joulukuu on kokonaisuudessaan ollut todella vaikea Sabresille, sillä voittoja on vain kaksi kasassa yhteensä seitsemästä ottelusta. Voiton myötä Sabres venytti pisteputken kolmen ottelun mittaiseksi.

Sabresin ykköstähdiksi ottelussa nousivat tehot 1+2 iskeneet Eric Robinson ja kapteeni Kyle Okposo. Robinson pelasi toisen ottelunsa uudessa seurassa. Robinson siirtyi viime viikolla pelaajakaupassa Columbus Blue Jacketsista Sabresiin vaihdossa seitsemännen kierroksen varausvuoroon.

Coyotesilta Matias Maccelli syötti Michael Carconen iskemän 4-2 -maalin. Maccellilla on koossa 16 syöttöpistettä tällä kaudella.

Coyotesille tappio oli kolmas putkeen. Joukkue voitti viisi ottelua putkeen, jossa kaatui kaikki viiden edellisen kauden Stanley Cup -mestarit.

Nyt joukkue on itärannikon vieraskiertueella, joka jatkuu Buffalosta Pittsburghiin. Pittsburgh Penguinsia vastaan Coyotes pelaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, jonka jälkeen joukkue palaa kotijäälleen. Seuraava idän kiertue on tiedossa vasta tammikuun lopussa, kun Coyotes matkaa Floridan osavaltioon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL