Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kokeneelle NHL-maalivahdille uran ensimmäinen voitto! – ”Yritin pysyä rauhallisena…”

Tampa Bay Lightningin Matt Tomkins joukkueen maalilla.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Tampa Bay Lightning palasi voittojen tielle Kanadan kiertueella. Lightning kaatoi kesän 2021 Stanley Cup -finaalivastustajansa Montreal Canadiensin vieraskaukalossa ylivoimaisen esityksen päätteeksi. Lightningin pisteputki on tällä hetkellä kolmen ottelun mittainen.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning palasi voittojen tielle. Lightning kaatoi vieraissa Montreal Canadiensin. Lightning oli Martin St. Louisin valmentamaa Canadiensia parempi lukemin 5-3.

Lighningin maalilla kanadalaismaalivahti Matt Tomkins torjui uransa ensimmäisen voiton ja tarvitsi tähän yhteensä 23 torjuntaa. Ottelu ei ollut 29-vuotiaalle mitenkään helppo, sillä Lightning karkasi nopeasti 4-0 -johtoon.

– Kun päästään neljän maalin johtoon nopeaan tahtiin, niin mielessä alkaa rullaamaan erilaiset ajatukset. Yritin pysyä rauhallisena ja tehdä perusasiat kunnolla sekä keskittyä peliin. Tietysti me tiesimme, että Canadiens yrittää nousta vielä peliin mukaan. Me teimme ottelussa tarpeeksi voiton eteen, kertasi Tomkins.

Lightningin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+1 iskenyt Nikita Kucherov. Nick Paul teki otteluun kaksi maalia joista jälkimmäinen kolmannen erän lopulla katkaisi Canadiensin selkärangan. Muista maaleista vastasivat Alex Barre-Boulet ja Michael Eyssimont.

Canadiensin maalit kolmannessa erässä menivät Michael Pezzettan, Christian Dvorakin ja Nick Suzukin nimiin. Canadiens on hävinnyt neljä edellistä otteluaan ja saanut yhden pisteen kokoon.

– Hän piti unelmaansa elossa pitkään. Tomkins on varmasti inspiraation lähde monille lapsille, jotka ovat kasvamassa aikuiseksi. Hienoa, että hän sai uransa ensimmäisen voiton nimenomaan Montrealissa, sillä tätä parempaa vieraskaukaloa ei ole voittoa ottaa, kertasi päävalmentaja Cooper.

Kanadalaismaalivahti Tomkins sai yllättävästi vastuuta NHL:ssä tänä syksynä, kun Lightningin ykkösmaalivahti Andrei Vasilevskiy joutui selkäleikkaukseen kauden alla. Tomkins jakaa pelivastuun yhdessä Jonas Johanssonin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL