Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinan tähtipuolustaja manasi tehottomuutta – ”Me emme onnistuneet…”

Carolina Hurricanesin Brady Skjei.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Carolina Hurricanes otti kotiyleisönsä edessä merkittävän voiton keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Hurricanes kaatoi heikomman alun jälkeen pelivirettä löytäneen Buffalo Sabresin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Kotijoukkueen ykköstähtinä välkkyivät suomalaiset.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi runkosarjassa kahdeksannen voiton. Hurricanes kaatoi kotiyleisön edessä Buffalo Sabresin. Brind’Amourin valmentama joukkue oli Don Granaton valmentamaa Sabresia lopulta 3-2 -lukemin vahvempi.

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin jokaisessa erässä maaleja. Hurricanes karkasi johtoon avauserässä, mutta Sabres tuli toisessa erässä tasoihin.

– Me emme antaneet Sabresille paljoa paikkoja. Me vain hukkasimme paljon omia maalintekopaikkoja. Minä pidin meidän pelistämme. Pysyimme suunnitelmassa ja saimme loistavan tuloksen, kehui Brind’Amour omiaan.

Kolmannen erän puolivälissä kotijoukkue karkasi uudelleen johtoon. Vain reilua minuuttia myöhemmin vieraat nousivat toistamiseen ottelussa tasoihin. Lopulta varsinaisella peliajalla ei syntynyt ratkaisua vaan se haettiin jatkoajalta, jossa Hurricanes onnistui reilun minuutin pelin jälkeen.

Hurricanesin voittomaalin naulasi Martin Necas jatkoajalla. Muista maaleista vastasivat Tony DeAngelo ja 2-1 -maalin iskenyt Brady Skjei, joka manasi joukkueensa tehottomuutta.

– Teimme hyvää työtä, kun pidimme Sabresin poissa hyviltä paikoilta, mutta me emme onnistuneet käyttämään maalintekopaikkoja hyödyksemme.

Sebastian Aho syötti kaksi Hurricanesin maalia ja Antti Raanta torjui voiton eteen yhteensä 20 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL