Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan sankari myönsi faktan – ”Ei ole huonoja voittoja…”

Stanley Cup -finaalin ratkaisija, Carter Verhaeghe, Florida Panthers.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoiset maalijuhlat kahdessa ensimmäisessä ottelussa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Florida Panthers nappasi kaksi pistettä kotiyleisönsä edessä, kun joukkue onnistui lopulta kaatamaan Columbus Blue Jacketsin maalintekotalkoiden jälkeen. 

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti kauden kuudennen voiton NHL:ssä 11 otteluun. Panthers kaatoi Pascal Vincentin valmentaman Columbus Blue Jacketsin maalijuhlien jälkeen 5-4 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Blue Jackets on pelannut runkosarjassa toistaiseksi 12 ottelua ja jäänyt pisteittä viidesti. Voittoja on kertynyt neljä kappaletta ja tappioita varsinaisen peliajan jälkeen kolme.

Panthers aloitti ottelun erinomaisesti iskemällä avauserässä nopeaan tahtiin kolme maalia. Blue Jackets nousi ottelussa kuitenkin maalin päähän vielä ennen ensimmäistä erätaukoa.

Toisessa erässä vieraat tulivat pelissä tasoihin ja kolmannen erän puolivälissä Blue Jackets siirtyi jo johtoon. Panthers onnistui vielä tasoittamaan pelin 57 sekuntia ennen loppua ja ratkaisemaan pelin itselleen jatkoajan toisella minuutilla.

Kotijoukkueen sankariksi nousi Carter Verhaeghe. Verhaeghe iski kauden neljännen maalinsa, kun hyökkääjä sai niitata Anton Lundellin laukauksesta tulleen paluukiekon ohi Blue Jacketsin maalilla torjuneen Spencer Martinin. Martin vaihdettiin avauserässä vieraiden maalilla Elvis Merzlikinsin päästettyä kolme maalia 11 kudista.

– Voitto tuntuu hyvältä, mutta tämä tapa miten se tuli ei ole toki oikea. Ottelu alkoi meidän kannalta mukavasti, mutta päästimme kaverin peliin mukaan. Saimme voiton kuitenkin. NHL:ssä ei ole huonoja voittoja, kertoi kotijoukkueen sankari.

Panthersin maalilla Sergei Bobrovksy torjui ottelussa ainoastaan 18 kertaa. Aleksander Barkov, Nick Cousins, Ryan Lomberg ja Gustav Forsling vastasivat muista Panthersin maaleista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL