Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti loukkaantui! – ”Hän on iso pelaaja tässä sarjassa…”

Adam Fox on iso osa Rangersin tulevaisuutta.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli New York Rangers on aloittanut uudessa valmennuksessa kauden vahvasti. Rangers johtaa NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonaa. Rangers on kerännyt alkukauteen yhteensä kahdeksan voittoa ja menettänyt pisteet vain kahdesti. Seuraavan kuukauden joukkue joutuu tulemaan toimeen ilman tähtipuolustajaansa.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers sai todella kovan takaiskun. Rangers kaatoi edellisessä ottelussa Carolina Hurricanesin kotonaan 2-1 -lukemin. Ottelusta tulleet kaksi pistettä lohduttaa mieltä, mutta Rangers koki voitossa kovan iskun. Rangersin tähtipuolustaja Adam Fox loukkaantui ja tulee olemaan peleistä sivussa pitkään.

– Hän on pitkään poissa ja se on tietenkin todella merkittävä isku meidän joukkueelle. Hän on iso pelaaja tässä sarjassa ja meidän organisaatiolle myös. Nyt muiden jätkien pitää nostaa tasoa, kommentoi kapteeni Jacob Trouba.

Fox asetettiin Rangersin toimesta LTIR-listalle eli pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdysvaltalainen on sivussa peleistä joko kymmenen ottelua tai vähintään 24 päivää.

Tällä kaudella yhteensä 11 pistettä kymmeneen otteluun iskenyt puolustaja nähdään aikaisintaan takaisin kaukalossa Detroit Red Wingsiä vastaan pelattavassa ottelussa 29. marraskuuta.

Yhdysvaltalainen supertähti loukkaantui törmättyään Sebastian Ahon kanssa kolmannen erän lopussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL