Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippupuolustaja loukkaantui! – Näin NHL-joukkue reagoi

Toronto Maple Leafsin puolustaja Timothy Liljegren.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafs taipui edellisessä ottelussa Boston Bruinsille. Bruins oli vahvempi pitkän kaavan kautta viemällä voiton rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 3-2 -lukemin. Ottelussa Maple Leafsin joukkue sai ikäviä uutisia, kun joukkueen ruotsalainen loukkaantui ikävästi.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs sai ikäviä uutisia. Joukkueen 24-vuotias ruotsalaispuolustaja Timothy Liljegren loukkaantui. Ruotsalainen lensi jalat edellä päin laitaa eikä pystynyt enää palaamaan otteluun.

– Hän tulee olemaan sivussa todella suuren ajan. Todella ikävä takaisku, kertasi päävalmentaja Keefe.

Maple Leafsilla on jo ennestään ikäviä menetyksiä puolustuksessa, sillä Jake McCabe ja Conor Timmins ovat peleistä sivussa. Kumpikin puolustaja kärsii alavartalovammasta.

Maple Leafs kutsui AHL:stä Simon Benoitin ja Max Lajoien NHL:n puolelle.

– Lajoie on loistava liikuttamaan kiekkoa ja on pelannut ennenkin NHL:ssä. Lajoie ja William Lagesson ovat pelanneet paljon AHL:ssä ja meidän harjoitusleirillä yhdessä. Lagesson on tehnyt loistavaa työtä, kun on päässyt NHL:n. Odotamme samaa Lajoielta, kertoi Keefe.

Maple Leafs pelaa seuraavaksi Buffalo Sabresia vastaan kotiyleisönsä edessä sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Mark Giordano nousee kokoonpanossa ylöspäin ja pelaa pakkiparissa ruotsalaisvirtuoosi John Klingbergin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL