Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kokenut NHL-hyökkääjä positiivisena tappioputken keskellä – ”Tulemme ottamaan voittoputkia…”

Calgary Flamesin Nazem Kadri positiivisena.
AOP

NHL:n runkosarjan todella heikosti aloittanut Calgary Flames sai jälleen kärsiä tappion maailman parhaassa jääkiekkosarjassa. Flames taipui kotiyleisönsä edessä yhtä NHL:n suurinta mestarisuosikkia eli Dallas Starsia vastaan. Flames on voittanut runkosarjan ensimmäisten viikkojen aikana vain kaksi ottelua ja on kerännyt pisteitä kolmesta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars haki kliinisen vierasvoiton Albertasta. Stars kaatoi Ryan Huskan valmennukseen siirtyneen Calgary Flamesin kovan taistelun jälkeen. Stars oli vahvempi lopulta lukemin 4-3.

Flamesin alkukausi on ollut todella vaikea. Tuloksena oli jo kuudes tappio putkeen ja seitsemäs varsinaisella peliajalla koko runkosarjassa. Voittoja Huskan valmentama joukkue on kerännyt vasta kaksi ja pisteitä yhteensä viisi.

– Minusta nämä täytyy jättää pois mielestä ja jatkaa eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Jos jäät murehtimaan näitä, niin olet ulkona koko sarjasta hyvinkin nopeasti. Syöt itsesi hengiltä. Täytyy pysyä positiivisena ja pyrkiä tekemään asioita paremmin, kertasi pitkän sopimuksen vuosi sitten Flamesiin tehnyt MacKenzie Weegar.

Weegar onnistui Flamesilta maalinteossa yhdessä Andrew Mangiapanen ja Connor Zaryn kanssa. Jacob Markström torjui yhteensä 26 kertaa.

Joukkueen johtavista hyökkääjistä Nazem Kadri omaa Weegarin tavoin jättimäisen sopimuksen Flamesiin. Kanadalaissentteri pysyi positiivisena ja näki valoa tunnelin päässä.

– Jos pelaamme jatkossa noin, miten tänään kolmannessa erässä, niin tulemme ottamaan voittoputkia jatkossa.

Flames voitti päätöserässä laukaukset 22-5. Weegar teki erän alkuun 4-3 -kavennuksen, mutta Flames ei onnistunut enää tasoittamaan ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL