Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähdelle uran 300. maali – ”Melkoinen vuoristorata…”

Montreal Canadiens taipui Toronto Maple Leafsin ja Auston Matthewsin käsittelyssä.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin tälläkin kaudella kuuluva Toronto Maple Leafs aloitti NHL:n runkosarjan hieman yskähdellen. Maple Leafs kaatoi maalijuhlien päätteeksi kotiavauksessaan Montreal Canadiensin, mutta tarvitsi tähtipelaajiltaan todellisen tehoillan. Canadiens teki ottelussa pitkään kiusaa Maple Leafsille, mutta lopulta kaksi pistettä jäi Torontoon.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs pääsi juhlimaan kauden avausottelussa voittoa. Maple Leafs kaatoi Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin rangaistuslaukauskilpailuun edenneessä ottelussa 6-5 -lukemin.

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin kymmenen maalia ja Canadiens johti ottelua kahteen kertaan kahdella maalilla, mutta Maple Leafs nousi aina tasoihin.

Maple Leafsin sankariksi ottelussa nousi Auston Matthews. Matthews iski ottelussa kolme maalia ja nosti koko uransa maalisaldon jo yli 300. maalin.

300 maaliin päästyään Matthewsista tuli Maple Leafsin seurahistorian nopeimmin kyseiseen rajapyykkiin yltänyt pelaaja.

Yhdysvaltalaistähti naulasi joukkueen 5-4 -kavennuksen reilut neljä minuuttia ennen kolmannen erän loppua ja tasoituksen 5-5’n reilu minuutti ennen loppua.

– Ottelu oli melkoinen vuoristorata. Se oli todella kiva homma, että saatiin voitto tästä ottelusta revittyä, mutta pelissä on paljon asioita joita voimme siivota pois. Meidän täytyy olla huolellisia kiekon kanssa jatkossa ja pelata tarkemmin keskialueella ettei tule turhia vastahyökkäyksiä. On helppoa sanoa, että tämä oli ensimmäinen ottelu, mutta nämä ovat juttuja joita olemme rakentaneet leirin ensimmäisestä päivästä alkaen, kertasi Matthews.

Maple Leafsilta John Tavares syötti kolme maalia ja William Nylander iski 1+1 tehot. Ilya Samsonov torjui voiton eteen 19 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL