Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussin tähtihyökkääjä myönsi faktan – ”Nämä ovat hyviä oppitunteja…”

Montreal Canadiensin tähtihyökkääjä Kirby Dach.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin tälläkin kaudella kuuluva Toronto Maple Leafs aloitti NHL:n runkosarjan hieman yskähdellen. Maple Leafs kaatoi maalijuhlien päätteeksi kotiavauksessaan Montreal Canadiensin, mutta tarvitsi tähtipelaajiltaan todellisen tehoillan. Canadiens teki ottelussa pitkään kiusaa Maple Leafsille, mutta lopulta kaksi pistettä jäi Torontoon.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs pääsi juhlimaan kauden avausottelussa voittoa. Maple Leafs kaatoi Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin rangaistuslaukauskilpailuun edenneessä ottelussa 6-5 -lukemin.

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin kymmenen maalia ja Canadiens johti ottelua kahteen kertaan kahdella maalilla, mutta Maple Leafs nousi aina tasoihin.

Canadiensilta maalinteossa ottelussa onnistui kahdesti Alex Newhook, joka hankittiin seuran riveihin Colorado Avalanchesta kesällä. Lisäksi maalinteossa onnistui suomalaishyökkääjä Jesse Ylönen. Ylönen on urallaan iskenyt yhteensä yhdeksän maalia 53 otteluun. Muista maaleista vastasivat maalitykki Cole Caufield ja Jake Evans.

– Meitä pyöriteltiin monessa eri tunteessa. Olimme haastavissa tilanteissa ottelun aikana ja se on tässä sarjassa iso juttu, mihin pitää tottua, kertasi päävalmentaja St. Louis.

Ottelussa kaksi maalia syöttänyt Kirby Dach on jo nuoresta iästään huolimatta kokenut hyökkääjä. Dach pelasi ottelussa reilut 21 minuuttia ja merkkasi tehotilastoon lukeman +2. Dachin mielestä tässä ottelussa oli paljon positiivista mitä ottaa mukaan.

– Me olemme nuori joukkue. Meille nämä ovat hyviä oppitunteja siihen, että opimme kohtaamaan ottelun sisällä tapahtuvia nousuja ja laskuja. Pääsimme jo 3-0 -johtoon ottelussa, mutta se maali hylättiin haastamisen jälkeen. En tiedä, mitä siinä tapahtui, mutta se olisi pitänyt käsitellä paremmin. Meidän täytyy löytää jatkossa keino vain jatkaa työtä eikä ottaa jalkaa pois kaasulta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL