Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nämä NHL-tähdet vielä vailla sopimusta! – ”Kiire tulee…”

Tampa Bay Lightningin Steven Stamkos ja Anaheim Ducksin Jamie Drysdale.
AOP

NHL:ssä on vielä kaksi merkittävää pelaajaa rajoitettuina vapaina agentteina odottamassa jatkosopimusta. Toisen pelaajan kanssa suurin ongelma on palkkatila, kun taas toisella pelaajalla neuvotellaan sopimuksen pituudesta. Kummankin sopimuksen osalta tulee kiire, mikäli pelaajat meinataan nähdä ensi viikolla kaukalossa, kun runkosarja käynnistyy.

Anaheim Ducksin GM Pat Verbeek on tällä viikolla onnistunut tekemään jo yhden merkittävän jatkosopimuksen. Verbeek kiinnitti joukkueen huippulupaavan tähtihyökkääjä Trevor Zegrasin kolmivuotiseen ja reilun 17 miljoonan dollarin mittaiseen jatkosopimukseen.

Sama temppu pitäisi toistaa kanadalaispuolustaja Jamie Drysdalen kanssa. Drysdalen tulokassopimus tuli kesällä päätökseen ja nyt entinen ykköskierroksen varaus tarvitsee uransa toisen sopimuksen. Kanadalainen menetti koko viime kauden ikävän loukkaantumisen takia, joten jatkosopimuksen arvo on pieni kysymysmerkki.

180 senttiä pitkä oikealta laukova puolustaja on kotoisin Torontosta. Ducks varasi puolustajan kuudentena kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudessa. 21-vuotias Drysdale on tehnyt NHL-urallaan toistaiseksi 113 otteluun 40 tehopistettä.

Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion on myös ongelmissa, sillä Dorionin tulee saada sopimus maaliin keskushyökkääjä Shane Pinton kanssa. Pinto lunasti viime kaudella lopullisesti paikkansa NHL:stä iskemällä täyteen runkosarjaan 20 maalia ja yhteensä 35 tehopistettä. Koko uralta otteluja on kasassa 99 kappaletta ja näissä on syntynyt tehot 21+22.

Marraskuussa 23 vuotta täyttävä hyökkääjä on Senatorsin kakkoskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. 191 senttiä pitkä oikealta laukovan hyökkääjän sopimus on pitkälti kiinni palkkatilasta. Senatorsilla on palkkatilaa tällä hetkellä noin miljoona dollaria, jos erilaiset kikkailut onnistuvat. Mikäli ei, niin palkkatilaa on vain kymmeniä tuhansia dollareita.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL