Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen pahvi! – NHL:n kestomenestyjä kiinnitti voimahyökkääjän jatkosopimukseen

Minnesota Wildin Marcus Foligno lensi suihkuun.
AOP

NHL:ssä kestomenestystä niittänyt Minnesota Wild on kiinnittänyt jälleen yhden roolipelaajan jatkosopimukseen. Wild on kiinnittänyt loistavaa työtä kakkos-kolmoskentän identiteettikentässä tehneen yhdysvaltalaishyökkääjän jättimäiseen jatkosopimukseen. Sopimus muuttuu kahden vuoden päästä mahdollisesti todella edulliseksi.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild on jatkanut luottohyökkääjän sopimusta. GM Bill Guerin antoi yhdysvaltalaishyökkääjä Marcus Folignolle neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Folignon sopimuksen kokonaisarvo on yhteensä 16 miljoonaa dollaria.

Folignolla on alkava kausi nykyistä sopimusta jäljellä johon tulee lähes miljoonan dollarin korotus kausipalkassa. Folignon palkankorotus löytyy Mats Zuccarellon jatkosopimuksen palkanalennuksesta. Zuccarello teki aiemmin perjantaina sopimuksen Wildin kanssa kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Buffalon kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva voimahyökkääjä Foligno on 32-vuotias. Foligno on alkujaan Buffalo Sabresin neljännellä kierroksella varaama pelaaja. Foligno pelasi kuuden kauden ajan Sabresissa ennen siirtoa Wildin riveihin.

Voimahyökkääjä on NHL-uransa aikana pelannut runkosarjassa yhteensä 743 ottelua ja iskenyt näissä 272 tehopistettä. Viime kaudella Foligno iski yhteensä 21 tehopistettä 65 otteluun. Kovista otteistaan tunnettu hyökkääjä on rikkonut kertaalleen urallaan 20 tehdyn maalin ja 40 pisteen rajan. Se tapahtui toissakaudella, kun Foligno iski 23 maalia ja yhteensä 42 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL