Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n maalitykki ratkaisi harjoitusottelun! – ”Hurja tehoilta…”

Ottawa Senatorsia vastaan Montreal Canadiensin Cole Caufield onnistui kahdesti maalinteossa.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa runsaasti harjoitusotteluita. Yksi näistä pelattiin yli 20 tuhannen katsojan edessä, kun Montreal Canadiens isännöi Ottawa Senatorsia. Ottelusta saatiin runsaalle fanimäärälle loistavat maalijuhlat aikaiseksi, joka lopulta päättyi iloisiin kotijoukkueen juhliin.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens nappasi harjoituskaudella merkittävän voiton. Canadiens kaatoi D.J. Smithin valmentaman Ottawa Senatorsin kotiyleisönsä edessä 4-3 -lukemin.

Ottelussa Canadiens nousi takaa tasoihin ja ohi kolmannessa erässä. Ensin Sean Monahan iski 3-3 -tasoituksen, kun erää oli reilut viisi minuuttia pelattu.

Erän puolivälissä ottelu sai ylivoimamaalilla ratkaisun, kun Cole Caufield sivalsi pelivälineen maaliin. Caufield keräsi ottelussa tehot 1+1, sillä yhdysvaltalainen huippulupaus oli tekemässä esityötä Monahanin tasoitusmaaliin.

Canadiens karkasi ottelun avauserässä 2-0 -johtoon, kun kokenut Brandon Gignac ja toissakesän ykkösvaraus Juraj Slafkovsky onnistuivat maalinteossa. Senators tuli toisessa erässä tasoihin ja ohi, kun tshekkivahvistus Dominik Kubalik teki 2-1 -kavennuksen ja siirtohuhuissa pyörivä Mathieu Joseph iski kahdesti seitsemän minuutin välein.

Canadiensin maalilla Jake Allen aloitti ottelun ja torjui kymmenen kertaa ottelun puoliväliin mennessä. Cayden Primeau pelasi ottelun loppuun ja otti 17 koppia. Senatorsin maalilla Joonas Korpisalo torjui 17 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL